Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 3-4 napos hideg tárolás után...

3-4 napos hideg tárolás után nyers fejes káposztának enyhén "erős, csípős" íze van, de döntően édes, csak az utóíze csíp, attól még jó?

Figyelt kérdés

ma 00:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a káposzta már hónapokat töltött valami hűtőraktárban, nem nálad lesz baja 3 nap alatt :) Szóval ha nincs romlás, rothadás, penészedés, túlzott száradás, stb. látható jel akkor semmi baja. A "csípés" pedig normális :)
ma 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen jó még.

Tél végi kàposztánál teljesen normális.

Régen forrázták pl salátának a régi káposztat.

ma 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!