Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vásárláskor mit tesztek a...

Vásárláskor mit tesztek a fagyasztott ételekkel, hogy ne olvadjanak fel?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy alapvető szabály, hogy ezeket a vásárlás végén tesszük a kosárba, télen ez még nem olyan nagy probléma. De nyáron, amikor kint 30 fok van, és a hazaút akár 15-20 percig is eltarthat? Használtok hűtőtáskát/hűtőszatyrot?

tegnap 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Általában reggel megyek vásárolni és nekem pár perc az út hazáig.

Helyedben vinnék hűtőtáskát de nem fontos bevinni a boltba.

Vásárlás után viszont a fagyasztott dolgokat tedd bele.

tegnap 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
"Pingvines szatyor" (+ klíma a kocsiban), így semmi baja nem lesz negyed óra alatt.
tegnap 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kocsival megyek bevásárolni nagyobb áruházba, és erre a célra egy nagy habszivacs dobozom van. Egy órát is kibír a cucc benne kiolvadás nélkül.
tegnap 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőtáskát viszek és PET palackban fagyasztott csapvizet jégakkunak
tegnap 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron viszünk hűtőtáskát, jégakkut. Pláne hogy általában több boltba is megyünk, és habár próbáljuk a végére hagyni a húsok, romlandó dolgok vásárlását, de nyilván nem mindig megy ez, mert sokszor már az első boltban veszünk ezt-azt az akció miatt. Szerencsére a boltok ahova megyünk egymás mellett vannak, maga a hazaút kb. 3 perc. Régen nem vittünk hűtőtáskát, de most már mindig akkora a kánikula, hogy lehetetlen, hiába lakunk közel a boltokhoz, nagy a család, nem 20 perc bevásárolni.

Télen ilyenkor pedig

tegnap 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok.

A végét lehagytam. :D

Télen ilyenkor pedig olyan jó, hogy nem kell ezen gondolkodni, nem baj, hogy több boltba megyünk, az autóban minden szinte a hűtőben van. :)

tegnap 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Rendelni szoktam, a kocsitban hűtőben van.
tegnap 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt, hűtőtáskát és vagy "szatyrot" viszek jégakkuval, de télwn is kiolvadnak a cuccok, úgyhogy ez van
tegnap 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Elvileg vastagon be lehetne csomagolni, ha viszel magaddal pl. törülközőt, így biztosított valamennyi hőszigetelés. Nekem így nyáron 4-5 óráig hideg maradt az ásványvíz amikor a Balatonra mentem Bp-ről.
tegnap 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!