Mit tehetek felengedett fagyasztott panírozott csirkemellel?
Süsd meg. Azért tilos visszafagyazstani mert tele van már baktériummal amik egy második kiolvasztás után már veszélyeyek az emberre
Vagy edd meg. Vagy sütés után fagyaszd vissza
Én fagyasztottam újra kifagyás után húst, nem lett semmi baj soha. Szakácsiskolát is végeztem, a vendéglők kell csak betartsanak ilyen szigorú szabályokat és listákat vezessenek erről, mert ha kitör egy betegség és perelni akarják őket, legyen bizonyítékuk.
A húsban ha nem volt benne az ebola akkor nem is fog magától megjelenni az újrafagyasztás után, se a lepra.
A sok éhenkórász 4 osztályos proli szerepel mások előtt hogy ő kihajigálja a tejet, tejfölt a lejárati dátuma napján, ezzel elárulja milyen ökör, ezt magán konyhán nem kell így csinálni mint a restaurantban, egy lejárt tej még 7 napig is jó lehet, ha nem változtatta meg a szagát és az állagát. Ha az íze jó, akkor jó.
Ha a tej megsavanyodott, akkor sem lett benne pestis, csak úgy magától. Ahhoz egy pestises kell beleigyon.
Ha a hütő jó es plusz 5 fokon van konstansul akkor sokat tartanak az élelmiszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!