Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megmikróztam a fagyasztott...

Megmikróztam a fagyasztott csirkemellfilét, hogy gyorsan olvadjon. Érdemes még ezek után megsütni, elfogyasztani?

Figyelt kérdés

Kifolyt belőle viszonylag sok folyadék, és kicsit mintha elősült volna. Száraz félig megsült jellege van.

Kokuszzsírban gondoltam megsütni, serpenyőben.


2023. jún. 23. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Belül még biztos nyers, rendesen meg kell sütni.
2023. jún. 23. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mér, mi mást lehetne vele csinálni?
2023. jún. 23. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 A kérdező kommentje:

Pl kidobni.

Sosem láttam még húst ilyen formában, de nem valami gusztusos

2023. jún. 23. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mi baja azon kívül, hogy kifehéredett és a vékonyabb részei szárazabbak?

Fűszerezd be, tegyél alá zsiradékot és vizet, fedd le és párold/süsd puhára!

2023. jún. 23. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért fehéredett ki, mert a mikróban gyakorlatilag elkezdett megfőni, de semmi baja nincs és igen, meg kell sütni ugyanúgy, mintha egy sima nyers csirke lenne.
2023. jún. 23. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2023. jún. 23. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
Váó.
2023. jún. 23. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 A kérdező kommentje:

Borzalmas lett.

Számtalanszor sütöttem már serpenyőben csirkemellfilét; eddig még sosem volt olyan íze és szaga, mintha dögkútból szedték volna elő. Ezt még a fűszer sem nyomja el.

És 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a csirke nem volt romlott.

2023. jún. 23. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Az éhség a legjobb fűszer.
2023. jún. 23. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

A mikró csak elég óvatosan alkalmas felolvasztásra, ha magas(abb) fokozaton próbálod, akkor az eredmény gyakorlatilag ehetetlen lesz. A külsö részek túlforrósodnak, kiszáradnak, félig megégnek, a belseje meg fagyos marad.

Ha egyszer erre a szintre jutott a hús, megmenteni már nem leheséges. (esetleg a külsö részeket lefaragni és a belsö, még teljesen nyers részt próbálni elkészíteni, de ez is szerencse kérdése)

Sokkal okosabb, ha a fagyott húst dupla zacskóba zárva kézmeleg vízbe teszed, a vizet egy-kétszer cserélve, így lassan, kiméletesen olvad fel.

2023. jún. 23. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!