Megmikróztam a fagyasztott csirkemellfilét, hogy gyorsan olvadjon. Érdemes még ezek után megsütni, elfogyasztani?
Kifolyt belőle viszonylag sok folyadék, és kicsit mintha elősült volna. Száraz félig megsült jellege van.
Kokuszzsírban gondoltam megsütni, serpenyőben.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Pl kidobni.
Sosem láttam még húst ilyen formában, de nem valami gusztusos
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Miért, mi baja azon kívül, hogy kifehéredett és a vékonyabb részei szárazabbak?
Fűszerezd be, tegyél alá zsiradékot és vizet, fedd le és párold/süsd puhára!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Borzalmas lett.
Számtalanszor sütöttem már serpenyőben csirkemellfilét; eddig még sosem volt olyan íze és szaga, mintha dögkútból szedték volna elő. Ezt még a fűszer sem nyomja el.
És 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a csirke nem volt romlott.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A mikró csak elég óvatosan alkalmas felolvasztásra, ha magas(abb) fokozaton próbálod, akkor az eredmény gyakorlatilag ehetetlen lesz. A külsö részek túlforrósodnak, kiszáradnak, félig megégnek, a belseje meg fagyos marad.
Ha egyszer erre a szintre jutott a hús, megmenteni már nem leheséges. (esetleg a külsö részeket lefaragni és a belsö, még teljesen nyers részt próbálni elkészíteni, de ez is szerencse kérdése)
Sokkal okosabb, ha a fagyott húst dupla zacskóba zárva kézmeleg vízbe teszed, a vizet egy-kétszer cserélve, így lassan, kiméletesen olvad fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!