Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húsevőként mi a véleményed a...

Húsevőként mi a véleményed a vegánokról?

Figyelt kérdés
Szavazz és fejtsd ki, hogy miért.

2022. okt. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
68%
Szeretem a finom hús ételeket, nem tudnék lemondani róluk. El sem tudom képzelni hogy valaha is magokat, bogyókat, csak és kizárólag nyers zöldségeket egyek. Ennek ellenére tiszteletben tartom azt a döntést hogy valaki így éli az életét.
2023. jan. 24. 07:21
 72/77 anonim ***** válasza:
83%

Vegetáriánus lettem 3 hónapja, de lakto-ovo (csak húst nem eszek)

Már régebben is eliteltem de mostmar egyszerűen nem vagyok hajlandó megölt állatokat enni

2023. jan. 24. 07:47
 73/77 anonim válasza:
2%
Akinek nincs erre orvosi oka, a vegazas lassu ongyilkossag is lehet...
2023. jan. 24. 11:16
 74/77 anonim válasza:
3%
Az ember mindenevő. A hús azért van, hogy együk!!!
2023. jan. 24. 12:12
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Mindenevő= képes megemészteni a húst is és a növényeket is. Szükség a tápanyagokra van, fehérje, zsír , stb…fehérje meg nem csak a húsban van.

A hús egy érző lényhez tartozik, aki nem feltétlen azért van, hogy te megedd.

Persze mindneki eldöntheti hogy eszi e vagy sem, csak hülyeségeket ne terjesszünk már. Vagy legalább a keresőbe írjuk már be hogy “mi a különbség a ragadozó és a mindenevő között”…

2023. jan. 24. 12:23
 76/77 anonim ***** válasza:
76%
Minimálisan sem érdekelnek, és ha jön vegán vendég természetesen készülök neki (nem sokkal több macera), a térítő, erőszakos idiótákat viszont teljesen ignorálom.
2023. jan. 24. 12:47
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

Egy vegán nem csak nyers zöldséget és magvakat eszik. Ilyen is van, az a nyers vegán.

Alapvető esetben viszont annyi féle kaja van, hogy el sem hinnéd.

Rengeteget kísérleteztem én is. Sokkal színesebb és finomabb így minden. Még állatok életébe sem kerül. :)

2023. jan. 30. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!