Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húsevőként mi a véleményed a...

Húsevőként mi a véleményed a vegánokról?

Figyelt kérdés
Szavazz és fejtsd ki, hogy miért.

2022. okt. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

Pozitiv véleménnyel vagyok róluk.

Korábban a "Nincs semmi véleményem" kategória voltam, aztán egy pár évig az "Elveikkel egyetértek, de én nem tudnám csinálni", most pedig az, aki húst már egyáltalán nem fogyaszt, és egyéb allati eredetű ételt is csak úgy, hogy ha nem magamnak készítem az ételt.

Azok, akik szerint túl sokan közülük erőszakosak, meg propagandát tolnak, valószínűleg maguk miatt tapasztalnak ilyeneket. A 90%-uk csak akkor kezd durvabban beszélni, ha valaki egyertelműen hülyeséggel provokálja őket.

2022. okt. 24. 21:13
 32/77 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút egyetértek velük, én csak azért nem vagyok vegán mert a környezetem megnehezíti. (Igen, tisztában vagyok vele hogy megoldható lenne, de arra jutottam hogy annyit nem ér hogy pl a családommal elveszítsem a kapcsolatot.)
2022. okt. 26. 15:35
 33/77 anonim ***** válasza:
34%
Éhen halnék szerintem...Max a rántott gombát vagy pörköltet,mivel vegán még a rántott sajt se jöhetne szóba esetleg a chilis bab ot beszélném be hogy hús...Ha azt mondanák tegyük fel hogy nem ehetek húst és állati eredetű ételt...
2022. okt. 26. 18:27
 34/77 A kérdező kommentje:
Nem az a nehéz, hogy nem ehetsz ilyeneket, hanem hogy az alternatívához nehezen lehet hozzájutni, különlegesebb dolgok kellenek, illetve nem ehetsz gyorsan bármit bárhol. Én egyik nap még gigantikus grillpartit meg bogrács pörköltözést csináltam, pár nappal később elhagytam a húst, és több mint egy év alatt egyszer sem ettem. Nem is érzek késztetést, pedig imádtam.
2022. okt. 26. 21:13
 35/77 anonim ***** válasza:
75%
Nekem hasonló lenne mint a dohányosok vagy piásoknál az elvonás...Hiányérzetem lenne! De minden fejben dől el végülis...
2022. okt. 26. 21:18
 36/77 anonim ***** válasza:
100%
amúgy akinek hiánya lenne vagy éhen halna satöbbiket írtok, hamar módosulna ez arra az éhségtől valami extrém helyzetben ahol elfogy a hús, hogy oké bármi növényit bezabálok csak ne legyek éhes :D
2022. okt. 26. 22:17
 37/77 anonim ***** válasza:
73%
36. Már írtam hogy ha arról lenne szó gombát meg babot ennék mert az kiváltaná a húst mármint jobban laktatna legalábbis engem! De háll istennek nem vagyok/ vagyunk rászorulva erre!
2022. okt. 27. 05:25
 38/77 NTBS ***** válasza:
85%
Ő dolguk.
2022. okt. 27. 06:26
 39/77 anonim ***** válasza:
64%
Azt megertem hogy vedeni akarjak a kornyezetet, es ertekelem, de sztem tul van tolva.
2022. okt. 27. 14:01
 40/77 anonim ***** válasza:
84%

Hát, ha szét is szedtek miatta, én vegán vagyok. Nem tartom magam erőszakosnak és nem igazán érdekel mit gondol rólam a környezetem.

Nem szoktam erről beszélni, csupán ha megkérdeznek róla.

A többség támadóan reagál, hogy dehát akkor mit eszem...

Illetve, hogy ez nem egészséges, nem normális.

Korábban én is ezt gondoltam. Közel fél éve vagyok vegán.

Sokkal jobban érzem magam így. Ugyanúgy viszek be fehérjét. Sok hüvelyest eszem. Zöldségeket, magvakat, gabonákat. Hamar eltelít és kevésbé vagyok éhes. Több energiám van.

Eredetileg az állatok szeretete miatt váltottam, de egészségesebben is élek ezáltal.

A Game Changers című filmet láttam először majd a Domiont. Így nem is volt kérdés.

Persze, propaganda filmek, de mindegyiknek van valóság alapja.

2022. okt. 31. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!