Húsevőként mi a véleményed a vegánokról?
Figyelt kérdés
Szavazz és fejtsd ki, hogy miért.2022. okt. 20. 14:40
21/77 anonim válasza:
Egészen addig nem érdekel, amíg békén hagy, és nem gyilkosozik (vannak olyan agyhalott brmok). Na, onnantól kezdve nem leszek vele jóban.
22/77 anonim válasza:
Rossz a kérdés . Nincs húsevő ember. Az ember mindenevő. A házicica na az húsevő.
23/77 A kérdező kommentje:
*Húst evőként
2022. okt. 21. 15:48
24/77 anonim válasza:
amúgy érdekes belegondolni hogy ja, a cica elvileg húsevő, viszont a hozzánk járó csavargó lelkek úgy zabálják a mindenféle növényi ételmaradékot amit kiteszünk mintha nem lenne holnap. inkább lemondanak a húsról minthogy vadászni kelljen érte nekik oO
25/77 A kérdező kommentje:
Bár a kommentek nagyrésze saját kútfőből kipréselt bullshit, köszi hogy ennyien írtatok és szavaztatok.
2022. okt. 22. 14:46
26/77 anonim válasza:
Az ember minden evő! Evolúció al ne szálljanak már szembe!
27/77 A kérdező kommentje:
26, Az belefér a mindenevő kategóriába, hogy a húst fogyasztás előtt jól át kell sütnünk, nehogy nyers maradjon, mert 3 napig fosnánk? :D
2022. okt. 23. 17:45
28/77 anonim válasza:
27. Miért ne férne, általában a vegánok sem étkeznek nyersen. (Jó, ők nem a fertőzésveszély miatt)
29/77 anonim válasza:
Imádom az állatokat, és teljesen megertem a nezetuket. Nagyon ritkán szoktam húst enni, amikor arról van szó hogy ebédet kell rendelni ösztönösen a vegetáriánus tálak között nézek szét. Talán ez nem véletlen...tudat alatt talán arra vagyok hogy az legyek...és kitudja? Meg lehet hogy az is leszek:D
30/77 anonim válasza:
Kedves kérdező, neked mi a véleményed róluk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!