Esetleg van véleménye valakinek erről a kávé főzőről?
3 éve egy Philips gépem van, de már 6x volt szervízbe. Itt az ideje egy újnak.
A De'Longhi márkát ajánlották.
Én ezt a típust néztem:
Kinek mi a véleménye ha ezt a típust használja?

Ilyenem van, szeretem. "Desszert kávét" csinál, vagyis számomra nem igazán erős, de nagyon finom. Egyszerű a kezelése, könnyű tisztítani, imádom hogy ki lehet venni a "zetgroup"-ot-passz, mi ennek a neve, a kavepogacsat nyomja rá ott a felületre, konkrétan ott készül a kávé.
Mi nem használunk filtert, a vízkőtelenítő programot használjuk. Másfél éves, semmi gond nem volt még vele.

Nekünk munkahelyen van Delonghi, de nem pont eza típus, kb 150 ezres. Azt hiszem, autentica a típusneve. Olyan 5 éves, 1x volt szervízben. Napi szinten használja 20 ember. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, gondolkodom rajta, hogy itthonra is ilyet veszek (férjem venni akar darálósat, így ez merült fel).
Azt viszont nem tudom, hogy az autentica és a te kinézetted között az áron kívül mi különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!