Húsevőként mi a véleményed a vegánokról?
Figyelt kérdés
Szavazz és fejtsd ki, hogy miért.2022. okt. 20. 14:40
A kérdező szavazást indított:
Az elveikkel egyetértek, de én nem tudom csinálni.
Az elveikkel egyetértek, tervezem az átállást.
Nincs semmi véleményem róluk.
Nem értem, hogy mi értelme.
Nem értek velük egyet, de csinalják, ha akarják.
Nem értek velük egyet, kifejezetten unszimpatikusak.
Utálom őket.
100 szavazat
1/77 anonim válasza:
Nem viszik be a megfelelő tápanyagokat és ez egészségtelen
3/77 anonim válasza:
Az elborultak és az erőszakosan térítők idegesítenek, de ilyenekkel szerencsére csak itt találkoztam.
4/77 anonim válasza:
Az emberi szervezet vegyes táplálkozásra van kitalálva. A vegán életmód ennek a megerőszakolása. Ettől függetlenül felőlem mindenki azt eszik, amit akar. Illetve manapság inkább azt amit tud.
5/77 anonim válasza:
Nem írom le, mert megint megkapom az "Írásaidból már számtalan alkalommal kellett törölnünk" képmutató bla-blát. Nem lehet őszintén válaszolni, ergo semmi értelme a kérdések kiírásának.
6/77 anonim válasza:
Velem inkább a hús tápértével kapcsolatban nem jutottak dűlőre.
7/77 Kólauborkával válasza:
A minden evö az nem azt jelenti, hogy VAGY ez VAGY az, hanem azt, hogy MINDEN kell. Ennyi.
8/77 hollófernyiges válasza:
A vegetáriánusok érveit meg tudom érteni, de a vegánoknál a szélsőségesek kerültek uralomra és az olyasmit, mint hogy a mézevés a méhek kizsákmányolása, már nem tudom komolyan venni.
9/77 anonim válasza:
"a mézevés a méhek kizsákmányolása"
Ez már tényleg agyrém.
Akkor ezek szerint a borsóevés meg a borsók kizsákmányolása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!