Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a legtúlértékeltebb...

Melyik a legtúlértékeltebb étel szerintetek?

Figyelt kérdés
Melyik az az étel, amiért mindenki odavan, mindenhol szeretik, de nektek valamiért nem jön be annyira?

tegnap 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Sushi egyértelműen
tegnap 17:20
 2/12 anonim válasza:
53%
A sushi a legjoooooooooobb! Annyira szeretem.
tegnap 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Ez a Dubai csoki őrület.
tegnap 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Ja az ehetetlen dubai csoki. Meg minden, amit influenzaszerek reklámoznak.
tegnap 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem több is van.

Ahogy írták előttem: sushi, dubai xar, de a zacher vagy mi torta is ilyen, meg humusz. Ja, meg "fisendcsipsz".

tegnap 18:29
 6/12 anonim válasza:
91%
Akkor én perverz vagyok, mert a sacher-tortát is nagyon szeretem, a hummuszt is és a fish and chips-et is. Na meg a sushi-t.
tegnap 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
6-os: akkkor te biztos nem a pörkölt-rántotthús-fasirt szinten vagy
tegnap 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ilyen az zab. Nem tudom, ténylegesen mennyien vannak oda érte, de egy időben nagyon nyomatták, mint egészséges reggelit, ami egy jó diéta meghatározó eleme.

Teljes kiőrlésű pékáru. Ízügyileg én is jobban szeretem, de egészség szempontjából csak marginálisan jobb az enyhébb inzulinreakció miatt, mint a sima, márpedig épp mint egészséges alternatívát szokták ajánlani. A legtöbb készen vásárolt teljes kiőrlésű pékáru pedig pont semmivel nem jobb.

Növényi tejek. Ipari szennynek tartom őket, amik íz és állag szempontjából sem érnek fel az igazi tejekhez. Ha nem tejhelyettesítőként gondolok rájuk, hanem saját kategóriaként, az ízt és állagot meg tudom bocsátani, de ettől még ultrafeldolgozott ipari szennyek.

A hummuszt nem tudom. Itt gyk-n gyakran ajálják, leginkább mint hús/tejtermék helyettesítőt, de nem ismerek senkit, aki eszi is.

tegnap 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
8. A humusz, mint csicseriborsó finom és egészséges, meg is eszem, de nem értem, hogy sokan miért xopkodják fel.
tegnap 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Steak
tegnap 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!