Miért szeretjük annyira, ha egy étel ropog? Honnan ered ez a vonzalmunk a ropogóssághoz?
Figyelt kérdés
ma 00:57
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen ételről van szó..Mondjuk az kifejezetten nem jó ha a krumplipüré vagy a lekvár ropog.
4/5 anonim válasza:
Ha evéskényszeres vagy, azon a terápia segít, nem az álhistorikus kérdés. Súlyos következményei lehetnek, ha mindig eszel!
5/5 anonim válasza:
Szeretem hallani ahogy ropog és valószínű jó a fogainak néha keményebb dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!