A menza általában miért lehet sokkal finomabb mint a házi koszt?
Mert rosszul főznek otthon. Vagy egyszerűen máshogy csinálják, mert ezeket sokféleképpen meg lehet csinálni.
Nálunk a menzán a makaróni nagyon jó volt, és igazából hasonlót sehol nem ettem (Olaszországban sem). Viszont a krumplipüré egy hányinger volt, kevés krumplival és sok tejjel, inkább fojt, mindenki utálta.
Ha érdekel, kezdj el tanulni főzni, kitapasztalod.
Állítólag teljesen más az étel íze, ha nagy tételben készül.
Nálunk szinte minden finomabb volt a menzán, mint otthon.
Nyilván ez menzától függ, de azért mondok egy tippet: igaz, hogy egyik menza sem egy luxus étterem, de mégiscsak valamennyire hivatásos emberek készítik az ételt, kipróbált módszerekkel és receptekkel. Otthon pedig valaki összeüti és sikerül ahogy sikerül.
Vagy szimplán a menzán használt recept eltér az otthonitól és a menzás az, ami a te ízlésednek a megfelelőbb.
Valószínűleg otthon nem főztek finoman.
Van egy két dolog ami finomabb a menzán, de nem az otthoninál.
Vagyis egyedül a paradicsomleves az ami jobb volt. Amit anyu csinált annak más íze volt. De felnőttként kiderült, hogy több fűszert rakott bele 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!