Diós vagy mákos bejgli?
Figyelt kérdés
Kettő közül melyik?dec. 23. 16:51
A kérdező szavazást indított:
mákos
diós
nem szeretem a bejglit
31 szavazat
4/10 anonim válasza:
Most gesztenyést vettem. Abból volt több, gondolom a hagyományok miatt. Még nem kóstoltam, de jó illata van.
5/10 A kérdező kommentje:
Én a mákos bejglit szeretem, gesztenyésről hallottam egy két helyen de még sosem ettem. Hol vetted kedves #4-es válaszoló?
dec. 23. 21:10
6/10 anonim válasza:
A Lidlben. Sajnos lekésted, mert holnap zárva.
9/10 anonim válasza:
Mindháromból bespájzoltam (diós, mákos, gesztenyés), bármelyik jöhet.
10/10 anonim válasza:
Hát nyilván saját sütésűt eszünk, legalább karácsonykor... Diós és mákos is, egyformán elfogy. A gesztenyés nekünk nem jött be annyira.
Az Ízőrzőkben mondta egy öregasszony, aki paprikatermő vidéken él, hogy náluk őrölt pirospaprikából is szoktak csinálni, az unokái azt szeretik legjobban. (Nyilván nem csípősből...) Kipróbáltuk, nem rossz éppen, de azért a diós meg a mákos nekem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!