Jó-e, ehető-e még a fagyasztóban hátracsúszott, most megtalált mákos bejgli, amire szavatosságnak 22 március van írva?
Figyelt kérdés
Bolti, nem otthon sütött, ha számít.jan. 18. 03:03
A kérdező szavazást indított:
ehető, igen.
már nem ehető
16 szavazat
1/13 anonim válasza:
Miért ne lenne ehető? Még nem fagyasztóban tárolva is jó lenne.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Biztos? majdnem 2 év. mákos.
jan. 18. 03:35
3/13 A nagy Levin válasza:
Én nem enném meg. Még ha bajod nem is lenne tőle (bár van rá esély), biztos, hogy hűtőíze van.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igaz.
jan. 18. 04:21
6/13 anonim válasza:
Ja, hogy 2022 március.... én úgy értelmeztem, hogy március 22-e :D
7/13 anonim válasza:
Kóstold meg, másképp nem fogod tudni. Fagyasztóba eláll ez igaz.
8/13 anonim válasza:
Necces. Azért a fagyasztóban se jó ezeket egy évnél többet tárolni, hiába bírja jól a fagyasztást és hksszabbitja az élettartamát
9/13 anonim válasza:
Tesztelném. Nincs digitális időzítő rákötve, hogy biztosat lehessen mondani.
ezek természetes folyamatok, tucatnyi ismeretlennel.
Hálistennek a természet elég jól összerakott minket, a romlott dolgokkal kapcsolatban figyelmeztetést küldenek az érzékszerveink!
Olvaszd ki, szagold meg, ha semmi gyanúsat nem érzel, kóstold meg.
Ha még mindig semmi, (csípős, dohos, savanyú íz) akkor megeheted.
Megjegyzem, élvezeti értékben azért ettől még jelentős romlás lehet, pl. átvette ezt a tipikus fagyasztó szagot, szóval a frisstől azért elég messze lesz!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megvárom, hogy kiolvad, és meglátom.
jan. 18. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!