Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen most a Pléh Csárda?

Milyen most a Pléh Csárda?

Figyelt kérdés
Ma már veszélytelenek az ottani kaják? Továbbá finomak és olcsók a többi étteremhez képest?

jan. 24. 00:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Átlagos árak, átlagon felüli adagokkal. Igen finomak az ételek.
jan. 24. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de lemaradtam. Volt valami gond régebben az ottani kajákkal? Vagy miért merült fel ez a kérdés, hogy ma már veszélytelenek az ottani kaják?
jan. 24. 02:50
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Nezz mar utana hogy milyen igenytelen egy hely. Szamtalan kep es komment talalhato hitelesnek tuno szemelyektol, akik mondjuk beszallitok, hogy milyen kibszott allapotok utalkodtak a konyhan. Ha tudnad soha nem ennel ott.
jan. 24. 07:16
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
1 alakalommal ettünk ott barátokkal. Minden ilyen rántott borzalmat súlyra adnak. Nem olcsó de ár-érték arányban sem a legjobb. Én pacalt ettem a legjobb indulattal is esetleg éppen ehető kategória. A többiek rántott húst ettek sertésből és csipkéből. Nem nagy durranás de at olajat nem sűrűn cserélik az fix. A szörp meg a legolcsóbb kannás retek.
jan. 24. 07:47
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Azért sokan étkeznek ott a rossz hír miatt amit a média kapott fel.

Jók az ételek és nagyok az adagok.

Még a japán csaj is meglátogatta aki három kiló steak-et evett meg.

jan. 24. 08:11
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

A steaket meg veletlenul sem ott ette te felkegyelmu. Ha lenne fogalmad mi az a steak akkor rajonnel hogy egy ilyen szaros kocerajban hirbol sem ismerik a steaket. A rantott hus nem egyenlo a steakkel.

Az nem pozitiv hogy nagyot adnak, ha azt sulyra fizeted. Biztos nagyon jo lehet hazavinni az egy kilos rantotthus maradekat, aminek a fele prezli, es hidegen utana megenni, mint hogy annyit rendelsz es fizetsz ki mint amennyit frissen meg tudsz enni.

Mellesleg keressetek ra a helyre. Eleg komoly nebih kepeket talalni roluk. Jo etvagyat.

jan. 24. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Nem is írtam hogy ott ette😅6#
jan. 24. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Nyilvan arra ertetted. Semmi ertelme logikailag odairni hogy aki 3 kilo steaket megevett, ha nem arra utalsz hogy ott ette. Ugyanis barmilyen mas zabalasat is odairhattad volna. Pl hogy 10burgert evett a mekiben masnap.. vagy barmelyik korabbi kajalasat ami extrem mennyiseg volt.

Szerencsed hogy a fogalmazasod lehetove teszi hogy most azt irhasd nem is arra gondoltal..

jan. 24. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
én szoktam nyomon követni az új véleményeket google mapson, és teljesen vegyes a felhozatal, simán van egymás után olyan aki csalódott, mint aki tökéletesen elégedett. ez alapján egy középszerű hely lehet, ha frissen fogod ki a rántott húst akkor megfelelhet neked ha nincsenek az egekben az elvárásaid. de nem is elit helyként hirdette magát sosem
jan. 24. 20:49
 10/12 anonim válasza:

Túl van ez a hely hypeolva nagyon. Most a koreai lány miatt ismét fel lett nagyon kapva. Ez egy egyszerű kifőzde, teljesen átlagos ételekkel, ízekkel. Nem is akarnak ők többnek látszani, mint amik egyébként.

Az az "extra" benne, hogy órási méretű rántott húsokat és Cordon Blue-t készítenek. Amit persze meg is kell fizetni, mert nem olcsón, dekára kimérve adják. Tehát ha csak 20 dekát akarsz elfogyasztani, akkor is ki kell fizetned az 1 kiló 20 dekát, azt, hogy te a maradékkal mit kezdesz, őket már nem érdekli.

febr. 2. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!