Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen most a Pléh Csárda?

Milyen most a Pléh Csárda?

Figyelt kérdés
Ma már veszélytelenek az ottani kaják? Továbbá finomak és olcsók a többi étteremhez képest?

jan. 24. 00:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
érdekes amúgy hogy hiába az időnkénti felkapott megkeresések, -én is megtaláltam az aktuális koreai lányt- valamiért mégis nagyon jól fut nekik. napi szinten sok ember megy oda, és nyilván nem mindenki a hatalmas rántotthúsokért (főleg aki megtapasztalta hogy csak frissen vállalható kategória ez, az állottat inkább szidják) meg ugye a súlyra kimérés miatt sok a vége, de emellett a többi étel is működhet, hisz nyilván azért vannak étlapon mert van keletje
febr. 2. 22:34
 12/12 anonim válasza:
Biztosan jól fut nekik, ha nem így lenne, nem működne már több mint 30 éve. Az öreg Bábel annak idején jól kitalálta ezt az egészet, működik. Egyébként az egytál ételek, mint a gulyás, brassói, rizses hús, stb, teljesen vállalható áron kapható és nem sajnálják, púposan szedik a tányért. Egy fizikai, kemény munkát végző embernek ezek az adagok tökéletesek. Az ízesítés már más kérdés,mindenkinek más jön be ízben. Mondjuk az a brassói elég fura, amit láttam a neten képeket, azt inkább nevezném pörköltnek, krumplival. 😅
febr. 3. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!