Más is rövid időn belül elálmososik, ha édesítőszerrel issza a kávét vagy a teát? Cukorral nincs ilyen tapasztalás. Milyen okai lehetnek ennek?
Dehogy haragszok. :D Ez is egy vélemény. :)
Csak ez a tapasztalatom. És eddig élőben sem nagyon találkoztam senkivel sem, aki hasonlót tapasztalt volna. Kíváncsi vagyok, hogy van-e más is, aki hasonló cipőben evezik.
Nem szoktam túl sűrűn rakni bármit beléjük, de nem tapasztaltam. A cukornak is van élettani hatása, szóval akár még igaz is lehet. Egy olyan görbéje van, hogy először egy szép nagy tüske, aztán kb. 1-1,5 óra beesik alapszint alá a vércukrod, majd stabilizálódik az egészséges szinte.
Ezért is jó ötlet mondjuk egy vizsga előtt mérlegelni, hogy zöld vagy fehér Monstert veszel.
cukor alapból felpörget, de nem hiszem hogy az a minimális cukor olyan hatással lenne
nem lehet, hogy ír kávét ittál? mert abban van egy titkos alapanyag, ami álmosít :))
Nem ír kávé, csak egy sima automatás munkahelyen.
És pont ezért nem értem én sem, hogy nem olyan sok az benne. És mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!