Van kedvenc vajkrém márkátok ?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek a legjobban és miért ?tegnapelőtt 01:10
1/6 A kérdező kommentje:
Én most a Spar-os magyaros vajkrémre kattantam rá, még simán kenyérre kenve minden feltét nélkül is nagyon ízlik .
Ha vajkrémes szendvicset csináltok akkor szoktatok rá tenni felvágottat vagy csak simán toljátok ?
tegnapelőtt 01:12
2/6 anonim válasza:
A sajátmárkés bőven jó mindenhol. A többi jól megdrágult.
Magában is jó, de ha veszek, akkor megesik, hogy azt használom vaj helyett, és eszek hozzá sajtot és/vagy kolbászt, ilyesmit. Meg persze pari, uborka mindig jó hozzá.
3/6 anonim válasza:
A márkát nem szoktam nézni, annyi, hogy a zöldfűszereset veszem.
5/6 anonim válasza:
Hazánk kincsei (Lidl) magyaros.
Valamit mindig eszek hozzá, legtöbbször szalámit.
6/6 anonim válasza:
Volt egy zöldfüszeres vajkrém amit nagyon imádtam, 2 nap alatt fogyott el a doboz. Sajnos már nem lehet kapni sehol, nem tudom miért tiltották be vagy mi lett vele? De az az érdekes, hogy kiderült pesten lehet kapni még, sajnos messze lakok pestől. Jó lenne újra olyan krémet enni, még most is érzem a számban az ízét. Imádtam nagyon. [link] Ez volt az a krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!