Gyerekkorunk finomságai. Miket ettél régen, amit ma már nem? Milyen "retro" fiomságokra emlékszel, amiket ma már nem kapni?
Múltkor szóba került munkahelyemen a Tutti-frutti cukorka, úgyhogy kiváncsiságból rákerestem itt az oldalon, és rá kellett döbbennem, hogy a mai "fiatalok" azt se tudják mi az... pedig én se vagyok még öregasszony. :)
Nektek milyen emlékeitek vannak eltűnt finomságokról, és mikorról?
Vadász szeletet nagyon szerettem, mindig a dédi boltjából hoztunk. Táblás csoki, aminek egy maci volt az elején, az is nagyon jó volt. Aztán banános tejpor is volt, ami megízesítette a tejet. És valami tejbegríz szerű por is. Annyira emlékszem, hogy átlátszó zacskóban volt, a rózsaszín por, amit tejjel kellett összefőzni (talán?). És ha jól rémlik akkor egy szakács volt a zacskóján, de ez sem biztos. Ha valaki tudja mire gondolok, akkor írja meg, talán a 90es évek elején volt kapható. Amit szerettem még, az olyasmi volt mint a tutti frutti, csak ilyen hosszú és vékony, egyesével csomagolt volt, és ha beleharaptál, akkor nyúlott az egész.
Sok mindenre emlékszek azok közül amiket leírtatok és tényleg jó volt olvasgatni :)
22 lány
Nekem közben még ezek ugrottak be:
-terefer keksz
-center shock rágó (most hétvégén sikerült kapnom sok év után! :) )
-kólás nyalóka, aminek savanyú citromos por volt a belsejében
-barbie-s és dinós nyalóka - ezek annyira nem hiányoznak, csak úgy megmaradt bennem, hogy az összes menő lány barbie nyalókát evett, holott a dínós (amit robbanós cukorba kellett mártogatni) ezerszer jobb volt.
-eperjó, chokito, piros mogyorós - ezeket mondtátok, de némelyiket talán még kapni is.
De jó, el is felejtettem! Sokáig kedvencem volt a Crispirolls. Lehet még valahol kapni?
Eperjót is nagyon szerettem.
Még csak 21 vagyok, de ezeket már rég nem ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!