Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy már nem...

Miért van az, hogy már nem tudok úgy berúgni mint régen?

Figyelt kérdés
Amikor először ittam,alig ittam egy kicsit,és már éreztem a hatását,elég durván.Utána még 1-2 alkalommal is hasonló volt,majd ahogy egyre többet ittam,már nem éreztem a hatást,csak minimálisan.Legutóbb pedig tényleg nagyon sok mindent összeittam,többféle vodkától kezdve,fütyülősön át,koktélok,pálinka,meg már nem is tudom mi,és alig éreztem meg,csak jobb kedvem lett kicsit,de semmi extra.Ez miért van?
2011. aug. 16. 20:47
 1/8 anonim válasza:
75%
Mert az összeset a szád mellé öntötted :|
2011. aug. 16. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre jobban hozzászokik a szervezeted, így többet-többet kell inni a kívánt hatás elérése érdekében.

Egyenes út az alkoholizmushoz, azaz ha ez a célod, akkor jó úton jársz.

Ha nem ez a célod, akkor gondolkodj el rajta, hogy vajh miért kell berúgni úgy, mint egy albán szamár!?

2011. aug. 16. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagy gondjai.:DD
2011. aug. 16. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Hozzászokott a szervezeted. Tarts pár hó szünetet. Pl nekem ez a nyár tiszta bulis volt, egy üveg bort simán leküldtem úgy h meg se kottyant. (am lány vok, nem vok alkesz, meg semmi ilyen, csak kicsit elengedtem magam idén). Szóval simán lement az egy üveg bor, mondjuk régebben meg 8-10 feles hubi is. És semmi bajom nem volt. Aztán elmentem páromhoz, és mivel romantikázgattunk 2 hetet nem ittunk csak egyszer-egyszer koktélt, azt is a gyengébbikből. És már nem bírok inni. Rövidet egyáltalán nem, borból 1-2 deci már majdnem olyan szintre visz h hülyeségeket beszéljek, gátlástalanul ordibáljak, akármi :D És nem is bánom. Nem jó az az ivás, én is csak azért ittam mert a párom usa-ban volt melózni, hiányzott és így próbáltam nem rá gondolni h mennyire hiányzik. :))
2011. aug. 16. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Megnézted, hogy hány százalékosak? xdd
2011. aug. 16. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Manapság már vizezik az alkoholokat... ._. :I
2011. aug. 16. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Általános egészségi állapottól is függ, hogy mennyire árt meg a pia. Ezért nem szedek én vitaminokat... :D
2011. aug. 16. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért van, mert hozzászokott valamennyire a szervezeted (és ehhez nem kell hogy minden nap igyál:)). Én is régen sűrűbben ittam, és kevésbé éreztem a hatást, de mostanában már csak nagyon ritkán, és ha megiszok pár pohár gyengébbet, akkor jujujjj :D Nincs ebben semmi rossz, csak tudd hogy hol a határ.
2011. aug. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!