Miért van az, hogy már nem tudok úgy berúgni mint régen?
Figyelt kérdés
Amikor először ittam,alig ittam egy kicsit,és már éreztem a hatását,elég durván.Utána még 1-2 alkalommal is hasonló volt,majd ahogy egyre többet ittam,már nem éreztem a hatást,csak minimálisan.Legutóbb pedig tényleg nagyon sok mindent összeittam,többféle vodkától kezdve,fütyülősön át,koktélok,pálinka,meg már nem is tudom mi,és alig éreztem meg,csak jobb kedvem lett kicsit,de semmi extra.Ez miért van?2011. aug. 16. 20:47
1/8 anonim válasza:
Mert az összeset a szád mellé öntötted :|
2/8 anonim válasza:
Sajnos egyre jobban hozzászokik a szervezeted, így többet-többet kell inni a kívánt hatás elérése érdekében.
Egyenes út az alkoholizmushoz, azaz ha ez a célod, akkor jó úton jársz.
Ha nem ez a célod, akkor gondolkodj el rajta, hogy vajh miért kell berúgni úgy, mint egy albán szamár!?
4/8 anonim válasza:
Hozzászokott a szervezeted. Tarts pár hó szünetet. Pl nekem ez a nyár tiszta bulis volt, egy üveg bort simán leküldtem úgy h meg se kottyant. (am lány vok, nem vok alkesz, meg semmi ilyen, csak kicsit elengedtem magam idén). Szóval simán lement az egy üveg bor, mondjuk régebben meg 8-10 feles hubi is. És semmi bajom nem volt. Aztán elmentem páromhoz, és mivel romantikázgattunk 2 hetet nem ittunk csak egyszer-egyszer koktélt, azt is a gyengébbikből. És már nem bírok inni. Rövidet egyáltalán nem, borból 1-2 deci már majdnem olyan szintre visz h hülyeségeket beszéljek, gátlástalanul ordibáljak, akármi :D És nem is bánom. Nem jó az az ivás, én is csak azért ittam mert a párom usa-ban volt melózni, hiányzott és így próbáltam nem rá gondolni h mennyire hiányzik. :))
5/8 anonim válasza:
Megnézted, hogy hány százalékosak? xdd
6/8 anonim válasza:
Manapság már vizezik az alkoholokat... ._. :I
7/8 anonim válasza:
Általános egészségi állapottól is függ, hogy mennyire árt meg a pia. Ezért nem szedek én vitaminokat... :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem is azért van, mert hozzászokott valamennyire a szervezeted (és ehhez nem kell hogy minden nap igyál:)). Én is régen sűrűbben ittam, és kevésbé éreztem a hatást, de mostanában már csak nagyon ritkán, és ha megiszok pár pohár gyengébbet, akkor jujujjj :D Nincs ebben semmi rossz, csak tudd hogy hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!