Szerintetek napi fél liter bor elfogyasztása soknak számít?
"Ma is megittam a fél literemet. És jól esett. Szerintem nem vagyok alkesz, mert nem vagyok tönkremenve, ha nem iszom meg az adagomat. Na kedves antialkeszek, mi erre a válasz?”
Legközelebb úgy kezd, hogy ma se ittam semmit és jól esett... utána van értelme beszélgetni minden másról.
43-as,
1. ne menj le óvodába, köszi
2. így is elég kellemetlen, hogy mennyire nem vagy képben egy ilyen jellegű népbetegséggel, mégis hirdeted a hülyeségeidet.
Mindig ugyanaz a lemez:
- a kérdezőnek - bár már megkésve, de - kinyílik a csipája
- a gyakorizók megerősítik abban, amit nem akar tudni (hogy alkesz)
- legjobb védekezés a támadás jeligével beindul a tagadás
- egy-egy lelkes - többnyire szintén alkesz - gyakorizó védőbeszédet tart
- végül vagy átmegy az infó vagy nem
Kérdező, attól mert alkoholista vagy, még nem azt jelenti, hogy egy lecsúszott, mosdatlan, asszonyverő csöves vagy, akit az árokból, meg a saját hányásából kell kikaparni. Hanem azt, hogy központi szerepet tölt be az életedben az alkohol, ami felett nincs kontrollod, különben nem innál meg napi szinten ilyen mennyiségeket. Vagyis te semmilyen határt nem súrolsz, hanem már bőven klubtag vagy. Fogadd el, majd döntsd el, mit kezdesz ezzel.
Hmm.. itt szerintem az a kérdés hogy Te hogy érzed,meg hogy mikor iszod meg
Már reggel kell?
Nap közben?
Ezek fontos dolgok DE
A miért fontosabb
munka ,családi okok,mindenre lehet fogni lényeg hogy Te tudd a határt
Amíg másoknak nem okozol gondot addig nincs nagy baj meg azt vésd az eszedbe hogy a körülötted lévőknek is nehéz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!