Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek napi fél liter...

Szerintetek napi fél liter bor elfogyasztása soknak számít?

Figyelt kérdés
Még elfogadható mennyiség vagy már az alkoholizmus határát súrolja?

2023. dec. 22. 23:04
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem is annyira a mennyiség dominál, hanem a napi szinten való fogyasztás. Próbáljad ki 2-3 napig kihagyni. Kiderül, mennyire hiányzik. Ha igen, akkor már függő vagy.
2023. dec. 26. 19:05
 42/53 anonim ***** válasza:
94%

"Ma is megittam a fél literemet. És jól esett. Szerintem nem vagyok alkesz, mert nem vagyok tönkremenve, ha nem iszom meg az adagomat. Na kedves antialkeszek, mi erre a válasz?”

Legközelebb úgy kezd, hogy ma se ittam semmit és jól esett... utána van értelme beszélgetni minden másról.

2023. dec. 26. 19:35
 43/53 anonim ***** válasza:
0%
#42 "Legközelebb úgy kezd, hogy ma se ittam semmit" akkor meghalna, hiszen az élet fontos része a megfelelő folyadékbevitel. 2. szerintem a kérdező el tudja dönteni, hogy ő mit szeretne csinálni.
2023. dec. 26. 19:43
 44/53 anonim ***** válasza:
94%

43-as,

1. ne menj le óvodába, köszi

2. így is elég kellemetlen, hogy mennyire nem vagy képben egy ilyen jellegű népbetegséggel, mégis hirdeted a hülyeségeidet.

2023. dec. 26. 19:59
 45/53 anonim ***** válasza:
91%

Mindig ugyanaz a lemez:

- a kérdezőnek - bár már megkésve, de - kinyílik a csipája

- a gyakorizók megerősítik abban, amit nem akar tudni (hogy alkesz)

- legjobb védekezés a támadás jeligével beindul a tagadás

- egy-egy lelkes - többnyire szintén alkesz - gyakorizó védőbeszédet tart

- végül vagy átmegy az infó vagy nem

Kérdező, attól mert alkoholista vagy, még nem azt jelenti, hogy egy lecsúszott, mosdatlan, asszonyverő csöves vagy, akit az árokból, meg a saját hányásából kell kikaparni. Hanem azt, hogy központi szerepet tölt be az életedben az alkohol, ami felett nincs kontrollod, különben nem innál meg napi szinten ilyen mennyiségeket. Vagyis te semmilyen határt nem súrolsz, hanem már bőven klubtag vagy. Fogadd el, majd döntsd el, mit kezdesz ezzel.

2023. dec. 26. 20:16
 46/53 anonim ***** válasza:
#45 Nem, a gyakorizók megerősítik magukban, illetve egymásban is, hogy "jé, még ma is hülye vagyok" akárcsak 2013-ban, 2006-ban, és így tovább, és mindenkire rákiálltják, hogy "alkesz", viszont azt nem tudják, hogy nem mindenkinél alakul ki sóvárgási vágy, illetve elvonási tünetek. A kérdező egy olyan mennyiséget iszik, amitől már szerintem bőven igen, de itt nyomjátok az alkeszozást 2006 óta azoknak is akik pl csak napi 1 sört isznak, vagy napi 1 pohár bort, és mellé jön mindig a szokásos: "a kulcs a rendszeresség" :DD.. Na mindegy, azért vicces ezt nézni 16-7 éve.
2023. dec. 26. 20:28
 47/53 anonim ***** válasza:
91%
46., Vicces vagy nem, szokj hozzá, hogy a következő 16-7 évben is ezt fogod nézni, azon egyszerű oknál fogva, hogy ezek a tények :)
2023. dec. 26. 20:32
 48/53 anonim ***** válasza:
0%
#47 A barna pókmajom, egy vatikánban őshonos főemlős, amely csak ott található meg az egész világon, és némelyik tud emberi nyelven beszélni. Ezek a tények, és hogy miért? Mert gyakorizó vagyok, és azt mondtam. :)
2023. dec. 26. 20:37
 49/53 anonim ***** válasza:

Hmm.. itt szerintem az a kérdés hogy Te hogy érzed,meg hogy mikor iszod meg

Már reggel kell?

Nap közben?

Ezek fontos dolgok DE

A miért fontosabb

munka ,családi okok,mindenre lehet fogni lényeg hogy Te tudd a határt

Amíg másoknak nem okozol gondot addig nincs nagy baj meg azt vésd az eszedbe hogy a körülötted lévőknek is nehéz

2023. dec. 26. 21:00
 50/53 anonim válasza:
En anno szociologiabol ugy tanult hogy az az alkoholista a definicio szerit amibe rendszer van de akkor ha pista bacsi csak a szuletesnapjan ivott egy felest az is redszeres tehat pistabacsibis alkoholista az évi egyel😀 nagyfater anno miden reggel ivott egy felest a sajat palinkajabol sosem volt beteg szoval van jo es rossz oldala is 😀
2023. dec. 29. 19:33
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!