Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholisták mennyi bort...

Az alkoholisták mennyi bort szoktak inni naponta ?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekelne aki alkesz vagy ismer alkeszokat. Mennyi az a mennyiség amitől már részegek ?
tegnap 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé leegyszerűsíted a dolgokat.
tegnap 14:48
 2/7 Phoney ***** válasza:
100%

Az alkoholnál gyakran nincs komoly tolerancia, amíg az ember nem folytonosan ittas. Az gyakran nem változik, hogy mennyitől lesz az alkoholista részeg, max. az, hogy a részegség mely pontján lesz "jó", vagy "jó" lesz-e még egyáltalán (akinek nem, vagy csak egy rövid kezdeti szakaszban, az általában KO-ra utazik, hogy ha már jobb nem lesz tőle, akkor legalább ne tudjon magáról).

Sok alkoholistának éveken át is hozza az eufóriát akár 5-7 deci bor is, főleg, ha nem isznak minden egyes napon. Mások meg 2 vagy 4 litert isznak naponta.

tegnap 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg ismertem vagy 2 olyan embert, aki már annyira roncs volt, hogy minimális piától is berúgott.

Nem tudom, hogy az idegi (agyi) leépülés okozza ezt, vagy a máj tönkretétele, de egy nagyfröccstől, vagy egy felestől, járni is alig bírtak.

tegnap 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet semennyit inkább sör meg tüske.

Aki borozik egy két literes simán plusz némi rövid.

tegnap 15:06
 5/7 Mad Max2 ***** válasza:
100%

A hivatalos álláspont szerint én alkoholista vagyok...

Mert többet iszom mint amit a WHO megállapított nap még tolerálható alkohol adagként.

Gyakorlatilag ha iszom akkor egy üveg bort iszom meg 1 nap(0.75l) soha nem vagyok részeg.

Azok akik tényleg alkoholisták, nem tudnak pia nélkül meglenni, és már reggel remeg a kezük amíg nem kezdenek el inni, na ők kb...

Napi 3-4 liter bor, vag 1 liter tömény, vagy ezek kombinációja.

Volt kollégám aki napi 10 sört a hozzá tartozó felesekkel benyomott meló közben, és észre se lehetett venni hogy részeg! Az alkoholizmusnak vannak fokozatai, és a piát is van aki jobban bírja, igy a mennyiségek nagyon változóak.

De az igazi alkoholista az az aki gyakorlatilag mindíg töltés alatt van, mert ha kijózanodik akkor rosszul érzi magát!

tegnap 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Én napi 2 üveg bb rozétól már jól vagyok . Néha iszom mellé 1 vagy 2 sört .

De nekem bőven elég ennyi .

Régebben volt, hogy 1 literes whisky 2 napig volt elég sörökkel .

tegnap 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent megiszok amit elém raknak. Bulikban rendre be is cápázok mindent 10 méteres sugárban. A szám, már szabályosan egy porszívócsőre hasonlít.
tegnap 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!