Csak likőrtől és gintől be lehet rúgni?





Mégis miért ne lehetne?Amiben alkohol van attól mind be lehet rúgni.
Eszetlen mennyiségben minden lehet durva hatású.















A sörök alkoholtartalma elég alacsony, az átlag 4-5 százalék körül van, és a sörtől is rendesen be lehet rúgni.
A likőrök alkoholtartalma 15-30 százalék, a gin pedig töménynek számít a 40 százalék körüli alkoholtartalmával.
Persze, a mérték is más, de bármilyen alkoholtól be lehet rúgni.
A legdurvább az, amikor kevered is a különböző alkoholos italokat, de annak általában nem kellemes részegség lesz a következménye, ha az alkoholok a gyomorban vesznek össze.
Elég két alkoholos ital, amire érzékeny az illető, és még erősnek sem kell lenni azoknak.
Pl a sör pezsgővel sokaknak okozott már fejfájdítós másnaposságot, de a likőrök is tudnak alattomosak lenni, a bennük lévő cukor, az alkohollal a gyomorban furcsa "bulit" rendezhet, ha nincs mértékletesség.
Az eddigiekből az is egyértelmű, hogy önmagában a magas alkoholtartalmú ital a legerősebb, 40 százalék fölött már akár az élvezhetőség kárára is megy az alkohol, hígítás nélkül fogyasztva.
Huszon évesen én is megittam töményen a portoricoi rumot, az még határeset volt (60%), de a 70-80 százalékos tömények már nem csak élvezhetetlenek, de veszélyesek is lehetnek (pl gyomorfekélyes embereknél).
Egyénenkémt változik, hogy az illető mennyire bírja az alkoholt, sőt még az is számít, hogy fáradt, kipihent, mikor evett, és mit.
Töményeket vedelve gyorsan be lehet rúgni, sőt túl is lehet tölteni, mert az alkohol nem azonnal hat, a gyors töményezésnek csúnya vége tud lenni.





A Gin 37 fokos általában és egész szépen be lehet tőle rúgni.
Sört,bőrt, pálinkát csak külön mert nagyon másnapos leszel.





Ha ilyen kérdéseid vannak (magyarul semmit nem tudsz az alkoholos italokról), inkább hagyj békén minden röviditalt, azokból csak a baj lesz.
Maradj a sörnél-bornál, azok hülyebiztosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!