2 dl royal málnás likőrtől (28%) mennyire lehet megalakulni?
Attól függ mennyit szoktál alkoholt fogyasztani. Én pl. évente egyszer-kétszer.
Én nagyon meg tudnék alakulni, de egy másik ember, aki mondjuk minden hétvégén iszik, ő lehet nem vagy nem annyira. 😁
3# le ne fordulj a székről, mert egy szamodra nem tetsző kifejezéssel fejeztem ki magam🙄
Masoknak köszönöm a választ.
5# engem is a tömény édessége zavart be inkább. Nagyon nem vagyok likoros,ezt is csak ajándékba kaptam
Valószínűleg az első korty után többet nem tudnék meginni belőle.Mert nagy eséllyel visszaköszönne.Az ilyen édes löttyök számomra émelyítőek.Így ezekből egyszerűen nem tudok annyit inni,hogy berúgjak tőle.Mert előbb leszek rosszul a puszta ízétől.Volt is már rá példa,hogy megpróbáltam kicsit többet lenyelni valamilyen szirupos likőrből.Rövid időn belül
meg is lett az eredménye...
Én nagyon szeretem ezt a szót, megalakulni:-)
Nagyjából lehet csak erre válaszolni: Aki nem nagyon szokott inni, az valószínűleg megalakul tőle, aki rendszeresen fogyaszt társaságban, az meg nem, vagy csak spicces lesz tőle. De sokat számít az is, mennyi idő alatt csúszik le. Mindenképp azt javaslom, ne szorosan egymás után legyenek a felesek!
Aki nem szokott inni annak beüt a cucc
Ha szoktál inni alkoholt akkor jó szalonspicces leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!