Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2 dl royal málnás likőrtől...

2 dl royal málnás likőrtől (28%) mennyire lehet megalakulni?

Figyelt kérdés
szept. 4. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon meg lehet alakulni.
szept. 4. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Az csak két feles normális piából. Nekem semmi, de lehet, hogy van aki ennyitől is "megalakul". Embere válogatja.
szept. 4. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Értelmesen is meg tudod kérdezni?
szept. 4. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyit szoktál alkoholt fogyasztani. Én pl. évente egyszer-kétszer.

Én nagyon meg tudnék alakulni, de egy másik ember, aki mondjuk minden hétvégén iszik, ő lehet nem vagy nem annyira. 😁

szept. 4. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Semennyire. Én még akkor se ha húzóra innám meg. Bár az ilyen édes szarok ízétől előbb hánynám el magam mint az alkohol tartalomtól.
szept. 4. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen megalakulnék tőle, vékony nő vagyok és kb. 10 éve nem ittam alkoholt.
szept. 4. 22:51
 7/13 A kérdező kommentje:

3# le ne fordulj a székről, mert egy szamodra nem tetsző kifejezéssel fejeztem ki magam🙄

Masoknak köszönöm a választ.

5# engem is a tömény édessége zavart be inkább. Nagyon nem vagyok likoros,ezt is csak ajándékba kaptam

szept. 5. 01:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az első korty után többet nem tudnék meginni belőle.Mert nagy eséllyel visszaköszönne.Az ilyen édes löttyök számomra émelyítőek.Így ezekből egyszerűen nem tudok annyit inni,hogy berúgjak tőle.Mert előbb leszek rosszul a puszta ízétől.Volt is már rá példa,hogy megpróbáltam kicsit többet lenyelni valamilyen szirupos likőrből.Rövid időn belül

meg is lett az eredménye...

szept. 5. 03:16
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Én nagyon szeretem ezt a szót, megalakulni:-)

Nagyjából lehet csak erre válaszolni: Aki nem nagyon szokott inni, az valószínűleg megalakul tőle, aki rendszeresen fogyaszt társaságban, az meg nem, vagy csak spicces lesz tőle. De sokat számít az is, mennyi idő alatt csúszik le. Mindenképp azt javaslom, ne szorosan egymás után legyenek a felesek!

szept. 5. 08:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem szokott inni annak beüt a cucc

Ha szoktál inni alkoholt akkor jó szalonspicces leszel

szept. 5. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!