Nem a mennyiséggel van a gond, hanem ha ezt napi szinten rendszeresen fogyasztja valaki, akkor nagyon gyorsan rászokik és egy idő után nem indul a nap bor nélkül. A rendszeresség már függőséghez és alkoholizmushoz vezet.
2023. dec. 22. 23:36
3/53 Mojjo válasza:
He? Nincs gond?
A jó hír az, hogy valóban nem súrolja az alkoholizmus határát. A rossz az, hogy azért nem, mert bőven átlépte azt. Ez bizony masszív alkoholizmus.
2023. dec. 22. 23:37
4/53 anonim válasza:
brutális, mennyire nincs az embereknek betegségtudatuk.
kérdező, nem bántásból, de te alkoholista vagy, hisz mindennap iszol.
Ha csak két decit innál, akkor is az lennél.
2023. dec. 22. 23:51
5/53 A kérdező kommentje:
Nem mindennapos ivás, vannak kimaradó napok is bőven. Van hogy 1 litert iszom, van hogy töményebbet, ha érdekel. Mennyi antialkesz van ezen az oldalon...
2023. dec. 22. 23:57
6/53 anonim válasza:
Én nem antialkesznek nevezném magamat, hanem normális gondolkodású embernek, aki tudja hol a határ.
2023. dec. 22. 23:59
7/53 anonim válasza:
én nem vagyok antialkesz, hanem alkoholista vagyok. Pont úgy mint te, csak én tudom magamról.
2023. dec. 23. 00:12
8/53 anonim válasza:
Ez alkoholizmus. De úgy tűnik ilyen választ nem akarsz elfogadni pedig ez az igazság
2023. dec. 23. 01:54
9/53 anonim válasza:
Addig amíg valaki nem fetreng mindennap az árokban, nem agresszív a piától, magyarán nem okoz masszív tudatmódosult állapotot, addig nem alkoholista, minden más csak hülyeség, és mellébeszélés.
2023. dec. 23. 02:13
10/53 anonim válasza:
Az alkoholizmust mindenki úgy képzeli el, hogy naponta csatag részegre issza magát.
Szigorúan véve ha valki 1 dcl birt iszik minden nao, az is alkoholizmus.
De az is, ha 2-3-5 naponta rendszeresen.
Én is az vagyok, mert minden nap minden ebéd után fogyasztok kb 2 dcl bort. Ételtől függ, hogy milyet. Ennyi egészséges, segíti az emésztést és fínom is.
De ha valaki azért iszik, mert eléri a mámorító bódító hatását az már a betegség kategória.
Szóval. A kérdésedre válaszolva a fél/1l bor nem sok, hanem rengeteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!