Mennyire tartanátok furcsának egy nudista családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?
Figyelt kérdés
Anya apa illetve 3 gyermekük, 17 és 10 éves lány,15 éves fiú nyáron sokszor mennek nudista strandra. Leginkább külföldi nyaralások alkalmával, de otthon a kertben is meztelenül napoznak illetve fürdenek a medencéjükben. Egy elég jómódú család intelligens szülőkkel, de számomra nagyon furcsa hogy a gyerekeik előtt meztelenkednek. Egyáltalán ez a gyerekek számára nem megalázó? Nem fogják szégyellni emiatt a testüket?jan. 20. 13:33
61/65 anonim 

válasza:

Bárcsak nudi családban nőttem volna fel....
63/65 anonim 

válasza:

62# Azé, mer szeretem ha a seggem f.szom szabadon van, persze legálisan.
64/65 anonim 

válasza:

63 - Költözz ki a tanyavilágba és hónapokon át lehetsz 0-24-ben meztelen. Hallottam már ilyenről. Sőt olyanról is, aki faluszéli helyen lakott és ugyanezt csinálta, a kutyát nem érdekelte meg nem is látta. Szóval lehetőség van bőven.
65/65 mooti 

válasza:

A 64-nek igaza van. Én is 24 órában textil mentesen vagyok itthon, udvaton, persze ha az adő engedi csak akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!