Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire tartanátok furcsának...

Mennyire tartanátok furcsának egy nudista családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?

Figyelt kérdés
Anya apa illetve 3 gyermekük, 17 és 10 éves lány,15 éves fiú nyáron sokszor mennek nudista strandra. Leginkább külföldi nyaralások alkalmával, de otthon a kertben is meztelenül napoznak illetve fürdenek a medencéjükben. Egy elég jómódú család intelligens szülőkkel, de számomra nagyon furcsa hogy a gyerekeik előtt meztelenkednek. Egyáltalán ez a gyerekek számára nem megalázó? Nem fogják szégyellni emiatt a testüket?

jan. 20. 13:33
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
27%
Oldalak óta minősítgetsz, kiforgatod a szavaimat és győzködsz(??) hogy gondoljam úgy ahogy te.
jan. 22. 09:35
 42/52 anonim ***** válasza:
48%
Veszekedjetek már privátban.. Másoknak nem kell látni a már szdmélyes vitátokat.
jan. 22. 09:45
 43/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem minősítgetés, tény, ahogy már korábban is írtam.

Még egyszer: te minősítgetsz, kiforgatod a szavaim, stb. Szerinted ha valaki nem akar egy másik ember otthonába menni AKÁRMILYEN okból, az elzárja magát a társaságtól, meg rákényszerít másokra dolgokat… akinek nem okoz szenvedést felvenni egy gatyát az komplexusos kb elmebeteg, meg nem vállal felelősséget meg hasonlók, őszintén már el is vesztettem kicsit a fonalat hogy mi minden defekt van velem, amiért nem csinálok olyasmit ami kellemetlen számomra.

jan. 22. 09:47
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

De ez továbbra is a kérdéshez kapcsolódik. :D a kérdés a nudista családok / emberek megítélése, a vitánk pedig erről szól. Nem offtopic.

jan. 22. 09:48
 45/52 anonim ***** válasza:
37%
Ti csak vitatkoztok,a kérdés nem arról szól, hogy ki tudja meggyőzni a másikat, tehát off topic.
jan. 22. 09:51
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés arról szólt, hogy furcsa-e, megalázó-e, barátkoznál-e velük, stb. Ez a vitánk témája. Ha nem érdekel a kérdés akkor iratkozz le róla, akkor nem kapod az értesítéseket.

jan. 22. 09:55
 47/52 anonim ***** válasza:
20%

A kérdés és a téma jó, a hisztit nem szeretem, de én ebbe nem megyek bele, látom, hogy felesleges.

Okos enged... elv alapján neked adok igazat 😘

jan. 22. 09:57
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Már megint olyasmiket vágsz a fejemhez, amit nem mondtam, láthatóan nagy gyakorlatod van a hisztizésben és a manipulációban, csak itt sajnos vissza lehet olvasni, hogy tényleg elhangzott-e az, amit nekem tulajdonítasz, úgyhogy nem különösebben hat meg a hisztid.
jan. 22. 10:15
 49/52 mooti ***** válasza:
100%
Részemről semmi kivetnivalót nem tartalmaz a naturizmus. Sőt, sokkal elfogadóbbak vagyunk és textil mentesen egyfajta lelki és természetesen testi szabadságot élünk át.
jan. 23. 07:27
 50/52 anonim ***** válasza:
65%
Aki szégyenli a testét, az csak magával tól ki, saját magát fosztja meg az örömtől. A naturizmusnak és a meztelenségnek semmi köze a szexhez, a neturisták sem szexcelnek mások előtt, csak sokan összekeverik a swingert a naturizmussal, ami két külön dolog. A barátkozást pedig nem attól teszem függővé, hogy egy család naturista, milyen bőrszínű, milyen politikai pártállású, miben hisz, hanem hogy mennyire azonos az értékrendünk és mennyire vannak azonos témáink.
jan. 30. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!