Mennyire tartanátok furcsának egy nudista
családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?
Figyelt kérdés
Anya apa illetve 3 gyermekük, 17 és 10 éves lány,15 éves fiú nyáron sokszor mennek nudista strandra. Leginkább külföldi nyaralások alkalmával, de otthon a kertben is meztelenül napoznak illetve fürdenek a medencéjükben. Egy elég jómódú család intelligens szülőkkel, de számomra nagyon furcsa hogy a gyerekeik előtt meztelenkednek. Egyáltalán ez a gyerekek számára nem megalázó? Nem fogják szégyellni emiatt a testüket?
Oldalak óta minősítgetsz, kiforgatod a szavaimat és győzködsz(??) hogy gondoljam úgy ahogy te.
jan. 22. 09:35
42/52 anonim válasza:
Veszekedjetek már privátban.. Másoknak nem kell látni a már szdmélyes vitátokat.
jan. 22. 09:45
43/52 anonim válasza:
Nem minősítgetés, tény, ahogy már korábban is írtam.
Még egyszer: te minősítgetsz, kiforgatod a szavaim, stb. Szerinted ha valaki nem akar egy másik ember otthonába menni AKÁRMILYEN okból, az elzárja magát a társaságtól, meg rákényszerít másokra dolgokat… akinek nem okoz szenvedést felvenni egy gatyát az komplexusos kb elmebeteg, meg nem vállal felelősséget meg hasonlók, őszintén már el is vesztettem kicsit a fonalat hogy mi minden defekt van velem, amiért nem csinálok olyasmit ami kellemetlen számomra.
jan. 22. 09:47
44/52 anonim válasza:
De ez továbbra is a kérdéshez kapcsolódik. :D a kérdés a nudista családok / emberek megítélése, a vitánk pedig erről szól. Nem offtopic.
jan. 22. 09:48
45/52 anonim válasza:
Ti csak vitatkoztok,a kérdés nem arról szól, hogy ki tudja meggyőzni a másikat, tehát off topic.
jan. 22. 09:51
46/52 anonim válasza:
A kérdés arról szólt, hogy furcsa-e, megalázó-e, barátkoznál-e velük, stb. Ez a vitánk témája. Ha nem érdekel a kérdés akkor iratkozz le róla, akkor nem kapod az értesítéseket.
jan. 22. 09:55
47/52 anonim válasza:
A kérdés és a téma jó, a hisztit nem szeretem, de én ebbe nem megyek bele, látom, hogy felesleges.
Okos enged... elv alapján neked adok igazat 😘
jan. 22. 09:57
48/52 anonim válasza:
Már megint olyasmiket vágsz a fejemhez, amit nem mondtam, láthatóan nagy gyakorlatod van a hisztizésben és a manipulációban, csak itt sajnos vissza lehet olvasni, hogy tényleg elhangzott-e az, amit nekem tulajdonítasz, úgyhogy nem különösebben hat meg a hisztid.
jan. 22. 10:15
49/52 mooti válasza:
Részemről semmi kivetnivalót nem tartalmaz a naturizmus. Sőt, sokkal elfogadóbbak vagyunk és textil mentesen egyfajta lelki és természetesen testi szabadságot élünk át.
jan. 23. 07:27
50/52 anonim válasza:
Aki szégyenli a testét, az csak magával tól ki, saját magát fosztja meg az örömtől. A naturizmusnak és a meztelenségnek semmi köze a szexhez, a neturisták sem szexcelnek mások előtt, csak sokan összekeverik a swingert a naturizmussal, ami két külön dolog. A barátkozást pedig nem attól teszem függővé, hogy egy család naturista, milyen bőrszínű, milyen politikai pártállású, miben hisz, hanem hogy mennyire azonos az értékrendünk és mennyire vannak azonos témáink.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!