Elárulnátok a rokonoknak, ismerősöknek, hogy nudista strandra szoktatok járni?
Figyelt kérdés
30-as éveimbe járó egyedülálló férfi vagyok és az utóbbi években rászoktam, hogy nudizni járok. Én így érzem jól magam, viszont a családban nem jellemző a meztelenkedés egymás előtt.jan. 19. 17:26
1/29 anonim válasza:
El, de csak mert lesz.rom, hogy bármi miatt kipletykálnak-e.
Ha te ilyesmit a szívedre vennél, akkor még ne mondd el.
2/29 anonim válasza:
Ezt mikor terveznéd bejelenteni?
Én sem beszélek minden hobbimról.
3/29 anonim válasza:
Persze, ez nem egy olyan dolog, amit titkolok, de feleslegesen nem hoznám fel a témát, csak akkor említeném meg, ha arra terelődne a szó.
4/29 anonim válasza:
Ha direkt rákérdezne valaki, akkor nem tagadom le, de egyébként meg nem feltétlen beszélek róla, föleg, ha tudom, a másikaknak ez furcsa lenne.
5/29 anonim válasza:
Miért kell ezt bejelenteni? Mi sem jelentettük be.
6/29 anonim válasza:
Nem szoktam, de ha így lenne se jelenteném be, nem szükséges tudniuk róla. Más, ha direktben rákérdeznek, de erre azért minimális az esély. A helyedben magamtól nem mondanám el, teljesen felesleges.
7/29 anonim válasza:
Nem jelenteném be külön, mint valami nagy dolgot. Viszont ha egy beszélgetés közben témává válna, akkor bedobnám. Na és akkor mi van?
8/29 anonim válasza:
Coming out :-) ezek szerint szégyellnivalónak tartod, másképp nem problémáznál ezen. Engem már nem érdekel, ki mit gondol rólam, úgyhogy én egy percig se gondolkoznék azon, hogy el kell-e ezt titkolnom.
9/29 anonim válasza:
Miért kéne elárulni? Senkire nem tartozik.
Egyébként meg nagyon kevés helyzetet tudok elképzelni, mikor ez szóba kerülne.
10/29 anonim válasza:
Persze. Nem dicsekszünk vele, de ha kérdezik, hogy hova megyünk nyaralni, megmondjuk. Szinte minden ismerősünk tudja. Sőt, a legjobb barátaink onnan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!