Elárulnátok a rokonoknak, ismerősöknek, hogy nudista strandra szoktatok járni?
Figyelt kérdés
30-as éveimbe járó egyedülálló férfi vagyok és az utóbbi években rászoktam, hogy nudizni járok. Én így érzem jól magam, viszont a családban nem jellemző a meztelenkedés egymás előtt.jan. 19. 17:26
11/29 anonim válasza:
:) simán
Ki nem sz..ja le mit gondolnak.
12/29 anonim válasza:
Rólunk a szűk családi, baráti kör tudja, de másoknak nem dörgöljük az orruk alá.
13/29 anonim válasza:
Nincs is annàl jobb èrzès,mikor a hūs szellõ körbejàrja a csalàdi èkszert,de ez nem tartozik senkire. Mi ez a fene nagy kitàrulkozàs mostanàban? Boldog,boldogtalan teregeti a magànügyeit. Mi bajuk lett az embereknek?
14/29 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy meked mi bajod van ezzel 13as, miért itélkezel?
Ez nem új keletű dolog. Amikor én gyerek voltam (és az bizony még az előző évezredben volt..) akkor is sokan jártak pl Délegyházára vagy kisebb tavakra nudizni. Semmi bajuk nincs, átlagos emberek, csak simán ezt szeretik.
15/29 anonim válasza:
Mégis minek? Max akkor lenne értelme ha mások is járnának, aztán mehetnétek együtt.
16/29 anonim válasza:
#15 ha mindenki eltitkolja, honnan tudnák, hogy mások is járnak?
17/29 anonim válasza:
Rólam azt se tudják, hogy normál strandokra járok és hogy ott miket szoktam csinálni a vízben. :D Lehet, meglepődnének, hogy ilyen gyerekes vagyok.
19/29 anonim válasza:
18. Nem, de nem vagyok túl messze onnan. Miért?
20/29 anonim válasza:
14# talán igazad van. A nudisták amúgy jó fejek,nyitottak az élet egyéb területein is. De nem ezért hőbörgök. A coming out az,ami átesett a ló túloldalára. A kitárulkozás,a késztetés,hogy a személyes dolgaim közkinccsé tegyem az,ami egy megfelelő önismerettel rendelkező egyén számára nem kérdés,de divatot csináltunk belőle. Magabiztos életforma,vagy random hobby. Mindegy,magánügy. Kérdezik,vállalod,de nem tolod senki arcába,csak úgy. Szerintem. Az,hogy ügyes vagy a szakmádban,közkincs,de,hogy mivel töltöd a szabadidöd,mi kapcsol ki,hát az pont nem az. Magánügy. Nem egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!