Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire tartanátok furcsának...

Mennyire tartanátok furcsának egy nudista családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?

Figyelt kérdés
Anya apa illetve 3 gyermekük, 17 és 10 éves lány,15 éves fiú nyáron sokszor mennek nudista strandra. Leginkább külföldi nyaralások alkalmával, de otthon a kertben is meztelenül napoznak illetve fürdenek a medencéjükben. Egy elég jómódú család intelligens szülőkkel, de számomra nagyon furcsa hogy a gyerekeik előtt meztelenkednek. Egyáltalán ez a gyerekek számára nem megalázó? Nem fogják szégyellni emiatt a testüket?

jan. 20. 13:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kitaláció hogy kivonom magam a társaságukból, ilyet ugyanis sehol nem írtam. Sőt, az ellenkezőjét írtam.

“Aki egy ember látványát nem tudja elviselni, az komplexusos”

Ilyet se írtam sehol, hogy egy ember látványát ne bírnám elviselni.

Biztos hogy nem család által bevésett amúgy, ezt is világosan írtam hogy a családomban természetesnek számított pucérkodni. Szimplán ilyen vagyok hogy nekem ez nem tetszik, ennyi.

A kérdés az volt hogy ki mennyire tartja furcsának, mindkettőnk válaszai erről szólnak, a kérdéshez tartozik.

jan. 21. 11:55
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

Nemcsak hogy akkor vonod ki magad a társaságukból, amikor meztelenek, de az első hozzászólásodban még azt is kilátásba helyezted, hogy az is kizáró tényező lenne a barátság szempontjából, ha másokat látnak vendégül meztelenül:

"Barátkoznék, de csak akkor ha felöltöznek ha barátok mennek vendégségbe."

Ez azért elég árulkodó.

Nyilván lehet ezt csűrni-csavarni, látom, te ilyen kiforgatós vagy, de mégiscsak arról van szó, hogy a ruhátlanság nálad kizáró tényező a társaságból, mert csak akkor vagy hajlandó találkozni valakivel, ha az fel van öltözve. Ezt a komplexust úgy csűröd-csavarod, hogy ne neked kelljen érte vállalni a felelősséget, mert az sem az erősséged :-)

jan. 21. 12:00
 33/51 anonim ***** válasza:
0%

Akkor se “vonom ki magam a társaságból”, ha 1000x írod még le. Sajnálom hogy ilyeneket hallucinálsz.

“ mert csak akkor vagy hajlandó találkozni valakivel, ha az fel van öltözve”

Pontosan. 🤷‍♀️ ugyanúgy ahogy csak annál vagyok hajlandó enni ahol a háziállat nem mászkál bele a kajába, csak ahhoz megyek látogatóba aki nem dohányzik otthon, csak olyanhoz ülök be autóba aki normálisan vezet, stb stb stb stb.

Neked nincs semmiféle preferenciád a világon, vagy miért csinálsz úgy mintha valami abnormális újszerű gondolat lenne, hogy az embert x dolog zavarja, y dolog meg nem? :D

“ Ezt a komplexust”

Továbbra se komplexus az alapvető társadalmi normákat követni. 😊

jan. 21. 13:06
 34/51 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy sok emberrel osztozol a komplexusodban, attól az még komplexus marad :-D

Továbbá nem vállalod a felelősséget a saját döntéseidért. Te döntöttél úgy, hogy csak akkor viseled el valakinek a társaságát, amikor fel van öltözve, és a szavakon lovagolva próbálod ennek a felelősségét visszautasítani. Szerinted az nem "kivonod magad egy meztelenül lévő embernek a társaságából" hogy nem vagy hajlandó vele társaságban lenni, szerintem meg igen. Te jobban érzed magad attól, hogy áthárítod a saját gátlásod és döntésed következményét másokra.

jan. 21. 13:50
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen barátkoznék velük.

Én is nudista vagyok.

jan. 21. 14:18
 36/51 anonim ***** válasza:
0%

A “komplexus” az szerinted az a vélemény ami nem egyezik a tiéddel? Vagy mi?

Milyen “felelősség”? Atya ég, te mindent ennyire túlfilozofálsz? Ha valakinek nem zavar semmi az otthonában akkor megyek hozzá, ha valakinek az otthonában zavar valami akkor nem megyek hozzá, ennyi, nem bonyolítom túl mint te.

jan. 21. 14:41
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Hol és ki kifogásolta azt, hogy te kivel barátkozol?

:-D

Amit kifogásoltam, hogy saját magadat hazudtolod meg, manipulálsz, kifejezések jelentésén lovagolsz, és visszautasítod a saját döntéseid és kijelentéseid felelősségét, vagyis áldozatpozícióba helyezkedsz. Így tanultál meg érvényesülni.

(Fogadni mernék, hogy nő vagy :-) )

jan. 21. 15:59
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunk is nudista, teljesen megszokott.

18/f

jan. 21. 21:41
 39/51 anonim ***** válasza:
0%

“ kifejezések jelentésén lovagolsz”

Ezt pont hogy egyedül csak te csinálod, komplexusokról meg felelősségről(?) meg ilyenekről filozofálsz miközben simán csak nem akarok valamit csinálni, amit jogom van nem csinálni.

jan. 22. 06:44
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Ki írta, hogy nincs jogod gátlásosnak lenni?
jan. 22. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!