Szülők! Ti hogyan fogadnátok ha megtudnátok, lányotok mások előtt meztelenkedik?
Nem értem, hogy miért csinálja ezt. Mire jó.
Magánháznál? Még ha egy wellness helyen lenne, ahol meztelenül kell használni a szaunát, oké. De ott is felöltöznek, amikor a medencébe mennek. Nem örülnék neki, hogy ilyen magamutogató. És azt sem értem, hogy egyáltalán hogyan merült fel ez az egész. Mert otthon oké, akinek van medencéje és nincs ott senki, használja meztelenül. De egy egész társaság? Én nem engedném többet ahhoz a házhoz.
"Lazulás suli után" - és mit kell ilyen módon kipihenni? A szorzótábla megtanulását???
Azt gondolnám, hogy a lányom h*lyébb és felelőtlenebb, mint hittem. Mivel már 16 éves, úgy ítélném meg, ha eddig nem tudtam normális gondolkodást belé nevelni, a hátralévő 2 évben már nem fog menni - nem akarnék most elkezdeni "keménykedni", de arra sarkallnám, hogy mihamarabb a saját lábára álljon, és ÖNÁLLÓAN élje úgy az életét, ahogy jónak látja.
A szaunazas valoban meztelenul az igazi.
Meglepodnek rajta, de ha mindenki meztelen volt, akkor ugyanannyi esellyel keszult mindenkirol kep.
Amugy, ha valaki kozzeteszi a FB-n, lanyommal kez a kezben mennek a rendorsegre buntetofeljelentest tenni.
Ha viszont mindenki kulturember modjara viselkedett, akkor meg miert akadnek ki?
Más is pucèrkodik, csak mèg nem derült ki.
16 èvesen teljesen normális dolog, hogy kezdi felfedezni saját, mások testèt.
Lehet itt kètsègbe esni, meg 3millió èv szoba fogságot adni, de felesleges.
A szexuális vèdekezès módszereit beszèljètek át, ès pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!