Szülők! Ti hogyan fogadnátok ha megtudnátok, lányotok mások előtt meztelenkedik?
Igaz nem 16 évesen, 4-5 évvel később, de én is kimentem a barátaimmal meztelenül a tengerparta. Semmivel nem volt szexuálisabb, mint fürdőruhában.
Két dolgot kérnék a lányomtól: ne fényképezzék egymást és ne szégyellje a fiúra húzni a gumit.
Én is voltam fiatal, szórakoztam, felnőttem, nem bántam meg semmit.
"Ne szégyellje a fiúra húzni a gumit". Milyen igaz, és egyenes.
100%-ban egyet értek a #71-essel.
Sokatok felfogása semmi másból nem fakad, csak a tudatlanságból.
Értelmes ember nem sűrűn szól hozzá, most már értem miért.
Ide központosul egy csorda buta hozzászóló, majd mint a hiénák rávetik magukat a még élő vadra. Addig csípik, bántják míg van mit.
Kérdező: teljesen rendben van a dolog, sőt ez a normális. Aki meg ettől óva int, annak társasági hiányosságai vannak.
A #71-es kiválóan megfogalmazta. A nem érintkezés az élet velejárója. Aki ezt vitatja, az ostoba.
Együtt szaunázik a többiekkel, míg ő meztelen a többieken ruha van?
A medencézés nem akkora dolog, mert a vízben nem látszik belőle sok. Kivéve, ha nekiáll mások előtt vízibalettozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!