Szülők! Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a lányotok a barátja/férje kedvéért hízott meg?
#2 Nem annyira sok, rengeteg ember él ilyen súllyal mindennemű egészségügyi probléma nélkül, a kockázatát valóban megnöveli egyes betegségeknek, de ez nem törvényszerű.
Valamint lehet ilyen súly mellett is egészségesen táplálkozni, és mozogni, mindezt úgy, hogy a súlyát is megtartjsa az ember.
Azta.. Az én 162 centimhez a 60 kiló (ami nem izom), is meglátszik, hogy husis a hasam, a combom (nem vagyok testkép zavaros, de látszik, na).. De 100kg? Ha jól érzi magát tőlem csinálja, de ha én lennék az anyja, akkor ténylegesen aggódnék az egészségéért, az ízületeiért.. Simán lehet, hogy évekig nem lesz semmi bajod, de jobb esetben soha sem, de ekkora magassághoz ez rengeteg kiló, bárki bármit mond.
Engem is nyugodtan pontozhattok le, de én nem örülnék, hogy ha a férjem azt szeretné, hogy tegyem miatta kockára az egészségemet, és direkt hizlaljam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!