Normális hogy anyám meztelenkedik?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért kell mindig odajönnie, ahol én vagyok, és ilyenkor nem öltözik gyorsan, hanem akár percekig ott lófrál.2018. szept. 24. 13:01
2/16 A kérdező kommentje:
Fiú
2018. szept. 24. 13:14
3/16 anonim válasza:
Mit szépítsük, egyszerűen perverz.
4/16 anonim válasza:
Nálunk nem volt "divat" a meztelenkedés. Szóval nekem nem normális, engem zavarna. De pl van olyan ismerősöm akinél ez teljesen normális.
5/16 anonim válasza:
"És te fiú vagy vagy lány?"
Nem mindegy?
A kedves mama ne a gyerekén élje ki a magamutogatási (ferde) hajlamait!
Egy férfit ugyanezért lecsuknának.
6/16 anonim válasza:
szerintem nincs vele baj.
Otthon van!
Azt csinál amit akar.
+ ő úgy tudja hogy nem is zavar vele senkit... :)
7/16 anonim válasza:
Ezek a meztelenkedős kérdések...
8/16 anonim válasza:
Gondolom nem ez az első hogy csinálja,2 belőle jöttél ki nem fordítva ha nem is emlékszel rá sokszor láthattad pl félmeztelen akkor nem zavart - természetes volt,3 az ő háza nem a tied nem szabhatod meg mit csináljon,mellesleg ha így érzi jól magát téged mit zavar?
Az szerinted normális ha valaki családostul megy nudista strandra pl? Sokan csinálják..
9/16 anonim válasza:
Azért az rohadtul gusztustalan, ha egy nő a serdülő fia előtt teszi közszemlére a lelógó csö cseit és -vecsési káposztára emlékeztető- lestrapált genetáliáit!
10/16 anonim válasza:
Ha csinos is gáz. Pfuj...Èn a 12 éves mostohafiam előtt se öltözöm- sőt ha ő teszi ezt is bezavarom a szobába. ( főleg,h más is volt ott)Tanulja meg pucéran nem láthat mindenki. Okè véletlen alkalmak lehetnek családon belül. De így..direktbe?😑 Mostohalányom bejött a fürdőbe mikor fehérneműben voltam- mondtam,csukja be az ajtót. "Igen,Tomi ne lásson. Meg apa se. Fiúk nem láthatnak lányokat meztelenül. " Ez az apa sem..ez annyira cuki volt. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!