Normális hogy anyám meztelenkedik?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért kell mindig odajönnie, ahol én vagyok, és ilyenkor nem öltözik gyorsan, hanem akár percekig ott lófrál.2018. szept. 24. 13:01
11/16 anonim válasza:
Ahogy idősödnek az emberek egyre jobban letojják hogy néznek ki,és nem szégyenlősek.
Nálunk a családban a szülők simán leöltöznek előttünk.
Persze nem így direktbe,hogy "nézd".
A gyereke viszont sem a szülők,sem egymás előtt.
12/16 anonim válasza:
Én sem szégyenlősködöm a fiam-lányom előtt.A lány előtt simán kijövök a fürdőből meztelenül, a fiú előtt bugyiban.Persze nem flangálok, megyek is öltözni,nálunk ez természezes, nem jönnek zavarba tőle.19 és 12 évesek.
Amúgy meg szólh neki, hogy ez neked kellemetlen.
13/16 anonim válasza:
Nos, ahány ház, annyi szokás. Engem ha zavar valami, akkor szólok az dolog ellen. Téged annyira nem zavarhat, ha inkább itt kérdezősködsz ahelyett, hogy mondanád anyádnak.
15/16 anonim válasza:
Nálunk ez teljesen természetes a meztelenség ,nem csinálunk gondot belőle,így kényelmes. 36N
16/16 anonim válasza:
Cső anyu! Nem kapnál fel valami? Légyszi!
(nem értem mi ebben a nehéz)
Amúgy meg tényleg otthon vagytok. Gondolj arra hogy ő sem szól neked sok mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!