Mi a véleményetek erről? Előfordul ilyen? Anyám nem tudta, hány éves vagyok?
Nemrég volt a szülinapom és az anyám rossz gyertyákat vett a tortára. Amikor megláttam, hirtelen nem is tudtam, mit gondoljak. Egyel magasabb szám volt a tortán. Először anyámék sem értették, mit nézek annyira, aztán amikor leesett neki, gyorsan lekapta a gyertyákat és bocsánatot kért.
Az a durva, hogy ott volt a fél család, nagynéni, nagybácsi, nagyszüleim, apám, öcséim és senkinek nem tűnt fel, hogy totál más szám van a tortán.
Bocsánatot kértek, de nekem azóta nem fér a fejembe hogy lehet ezt így benézni. Mit gondoltok erről, előfordul ilyen? Anyám szerint ez a legjobbakkal is megesik.
Velem előfordul hogy felcserélem a gyerekeim nevét vagy a macska nevén szolitom oket...eddig röhögtek rajta :-)
Mindenki tévedhet!
9. vagyok
Mert akkor így nem arról van szó, hogy véletlenül eltévesztette vagy gyorsan nem jutott eszébe vagy valami ilyesmi... Elment a boltba, hogy vegyen gyertyát, kiválasztotta és feltette a tortára. Addig nem is tűnt fel neki, hogy nem stimmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!