Nektek erröl mi a véleménetek?
Múltkor az “ételek, italok” kategóriában jött egy kérdés, hogy egyedül van otthon a kislány, nincs otthon semmi ennivaló, sem pénz, és aznap már nem is jönnek haza a szülei. Persze mindenki nagyon sajnálta szegénykémet, egészen addig, míg valaki beirta, hogy a kérdés alapján feljelenti a szüleit kiskorú veszélyeztetéséért, IP-cím alapján meglesznek. Abban a percben a kérdező sietve megírta, hogy ja neeeeem, van otthon csomó kaja, csak olyanok, amiket ő nem szeret.
Na ennyire kell komolyan venni az itteni depiládákat. Kamuznak, élvezik a helyzetet hogy mindenki őket babusgatja.
N@lam is volt olyasmi amiről 5ös írt.
Főztem húslevest sült húst krumlipürét sütit is sütöttem erre a 16 éves fiam átment a mamához és azt mondta otthon nincs semmi kaja...
Nagyon tudnak ferdíteni a kamaszok....
Fejbe kell rúgni a sirànkozó tiniket ott,ahol nem üres a hűtő!
De ilyenek a felnőttek is.
Van bőven a bősèg kosaràban,de negy a síràs,hogy nekik nilyen rossz èletük van
Van sok ismerősöm,akik ilyenek.
Csak egy pèlda;
Hàrom hàz,abból kettő feketèn kiadva albèrletbe.
Hàrom,nègy èvente szalonból új autó vàsàrlàs hitel nèlkül.
Nyaralàs,de nem szaros európai orszàgba.
Anya kicsi fia elfingja magàt,hogy kell neki egy hàz ès màr èpítettèk is neki,de mivel a sràc kitalàlta,hogy anyagilag nem èrzi magàt biztonsàgba,neki is kell egy lakàs,amit kiadhat albèrletbe.
Termèszetesen a szülők vettek a gyereküknek lakàst is.
De sírni azt tudnak,hogy nekik nilyen rossz!
Hú , hát érdekesek a kamaszok. Legtöbbször figyelem felhívás ez náluk,na meg amihez szokva vannak. Ha otthon is csak siránkozást hallanak,akkor ők is így állnak a dolgokhoz. Ahol viszont igazi gondok vannak véleményem szerint nem fog panaszkodni a gyerek ,inkább titkolja.
Én szemèly szerint örülök mindennek , és ezt látják a gyerekeim is. E mellett ahhoz szoktatom őket,h nem terem minden a fán, és nem kell válogatni elvárni meg főleg meg. Annyi és olyan dolgok vannak bevezetve megengedve, amiről tudom,h akkor is megbírjuk venni,ha beütne a küszöb rágás. Kicsik még,de épp ezért időben kell kezdeni a hozzá szoktatást. Nem vagyok egy szarrágó fèlre ne èrtsen senki,mindenük meg a józan èsz határain belül, és ehhez igyekszem tartani magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!