Anya többet beszél telefonon az ismerőseivel, mint velem, és előfordul, hogy egy programját mástól tudom meg. Ez csak az én hibám lehet?
Figyelt kérdés
Pl most lenne egy fontos mondanivalóm neki, de telefonál, ma még nem is beszéltem vele. (13 óra múlt s azért van itthon mert nyugdíjas) Engem úgy nevelt, hogy ha mással foglalkozik, várjam ki a sorom, így tehát evidens, hogy nem zavarom telefonálás közben. Múltkor egy számomra teljesen ismeretlen krapek telefonált, hogy ő a falusi önkéntesek vezetője és este van akció, amire anyám elígérkezett, és a részleteit beszélnék meg. De ezt nem tudhattam volna meg édesanyámtól, hogy aznap este nem lesz otthon?? Az is idegesítő, hogy olyan mintha egyedül lennék itthon, mert senki nem szól hozzám, de hallom anya hangját... Nektek erről mi a véleményetek? Én riaszthattam el valamivel? 16l2015. júl. 30. 13:20
1/6 anonim válasza:
Hogy ne élezd ki a helyzetet, én a helyedben küldenék neki egy sms-t, hogy anya, beszélni szeretnék veled, ha nem zavarlak és van időd. Biztos van annyi humorérzéke, hogy veszi a lapot és akkor elmondod neki, amit itt leírtál :) Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
" Én riaszthattam el valamivel?" Hat, ezt mi nem tudhatjuk... Mindenesetre en tuti odamennek es elkezdenek vele beszelgetni. Mi tart vissza? Nem igaz, hogy egesz allo nap "massal foglalkozik".
Miota ilyen? Egyaltalan nem is akar kezdemenyezni beszelgetest sosem? Ismer teged egyaltalan?
Mibol all egy napotok peldaul? Ha suli van felkelsz, elmesz, hazajossz es ha o epp a konyhaban/nappaliban van nem kerdezi meg, milyen volt a napod/ehes vagy-e/kersz-e ebedet/...?
3/6 anonim válasza:
szerez be te is magadnak barátokat ne keljen már 16 évesen éjjel nappal örizni
4/6 anonim válasza:
Nálunk is többet beszél apa a netes haverjaival mint velem, de attől még nem hanyagol el, ha valamit szeretnék meghallgat, csak általában nincs miről beszélnünk, max ha együtt megyünk valahova.
5/6 A kérdező kommentje:
#2: Reggel elmegyek suliba, keso delutan hazamegyek, igen megkerdezi hogy mi volt a suliban de amikor jokedvuen elkezdem meselni gyakran a szavamba vag es nem hallgat vegig. Ebedelunk aztan elmegy es egyedul vagyok, amig apa meg nem jon.
2015. júl. 31. 14:29
6/6 anonim válasza:
hát ne ölj otthon egyedül hanem szerez be pár havert,
jár sportra, szinjátszó körbe...
téged se érdekel ha a szüleid a kolléga viszeres lábáról beszélnek, öket sem a te matektanárod...
ök nem élhetnek helyeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!