Másnál is gyakran előfordul ez, megszokott? 16/L
Ez kimondva csúnyábban hangzik mint amilyen igazából,de a szüleim sokszor megmarkolják a hátsóm,és mondják ,,olyan jó kis segged van" meg hasonlókat...
Hiába teszek vagy mondok bármit,nem tudnak leszokni erről,és már szörnyen bosszant,ezt talán nem kellene mondanom,de legszívesebben egy hatalmasat rájuk vágnék. Borzasztó érzés,főleg amikor apu csinálja(ő szokta többször,és nem,nincsenek olyan hajlamai). Aztán minden alkalommal csodálkoznak ha felemelem a hangomat,és teljesen fölmegy a pumpa bennem. Ezt nem tudom megszokni,képtelen vagyok eltűrni,elviselni,undorítónak tartom. Miért nem lehet tiszteletben tartani az intim szférámat?!
Csak érdekelne másnál is van ilyen,vagy ez csak a mi családunkban ilyen elcs*szett szokás?! A fiú tesóimmal nem csinálja ezt esetleg ritkán anya,de most hogy mindketten nagyobbak velük sem,csak velünk lányokkal. A nővéremet hidegen hagyja,de engem nagyon felidegel.
Viszonozd, azzal a megjegyzéssel, hogy de nagy/löttyedt a tied!!! Akkor talán észbekapnak, mert valószinüleg nem érzik, hogy ez neked kínos!!!!
Mellesleg valószinüleg azért csinálják, mert örülnek, hogy csinos vagy, csak éppen hülye módon mutatják ki.
A mi családunkban sem volt szokás.
Szerintem ülj le anyukáddal, és négyszemközt beszéld meg vele, hogy ez zavar.
én mikor 12 éves voltam, a nagymamám barátnője csapkodta a fenekemet. ja és fiu vagyok.
akkor teljesen meglepődtem, ma már értem miért tette.:))
az a javaslatom nekem is, próbáld négyszemközt, kulturáltan kell megbeszélni velük. de ha ez nem használ akkor nem tudom, mi a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!