Szülők! Ti hogyan fogadnátok ha megtudnátok, lányotok mások előtt meztelenkedik?
Nyilván a fiúk szívesen megfognák a lányok mellét punciát de attól hogy meztelenek, a normális emberi önkontroll ugyanúgy megvan mintha ruhában lennének, sőt. Én járok textilmentes szaunába és nemhogy lazábbak ott az emberek hanem direkt jobban figyelnek hogy ne bámuljanak, diszkrétebbek visszafogottabbak mint a sima szaunákban. Elhiszem hogy aki nem jár ilyenbe, az azt hiszi hogy odabent totális bulihangulat, nyáladzás, szexualitás van, de ez tévedés. Sokkal tisztelettudóbbak ilyenkor az emberek.
A max amit el tudok képzelni, hogy könnyebben létesít érzelmi kapcsolatot két ember aki látta már egymást pucéran, de ez a szaunán kívül fog megtörténni és teljesen egészséges 16 évesek között.
"Felnőtteknek, felnőtt szervezettel van kitalálva, nem tiniknek."
Hogy mi van? A szauna őshazájában, Finnországban a családok együtt szaunáznak. Kisgyerekkel is.
"ahol van kultúrája"
Ahol van kultúrája, ott meztelenül szaunáznak.
"Külföldön szinte csak ilyen van, ez egy szépen átvett szokás szexuális kiforgatása."
Köze nincs a szaunázásnak a szexualitáshoz.
"Létezik ilyen, tehát csinálhatom... pf.. ennyit az erkölcsről."
Mi köze az erkölcsnek a szaunázáshoz?
"mivel lányom van, biztos, hogy nem fog vele ilyen előfordulni."
Honnan tudod?
"Én is szexeltem, ittam, szívtam, de a nyilvános meztelenkedést nem tartom helyesnek."
Aha, szóval szex, drog, pia mehet, akár a lányodnál is, csak közben legyen felöltözve....
"mivel lányom van, biztos, hogy nem fog vele ilyen előfordulni."
ezen kicsit fennakadtam. hogy tervezed megakadályozni? minden percben a háta mögött fogsz loholni? kamerát szerelsz rá? mindenről kötelezően beszámoltatod? bezárod a házba 18 éves koráig? halkan megsúgom, hogy ez mind kimeríti a gyermekbántalmazás fogalmát.
A kérdező kommentje:
Oké ez igaz, de még ha véletlenül le is fényképezik, mit látnak? Vacog a foga a hideg zuhany alatt... Nem a lábát szétdobva pózol ja és pénzért! Még Merkelnek is van meztelen képe a neten, mégis államfő lett. Ez nem lehet kifogás.
Nos ha megvan a tántoríthatatlan véleményed, akkor miért írsz ki ide kérdést?
Sajnos még nincsen gyermekem.
Ha ilyen korban meztelenkedik, tegye ha így jól érzi magát !
Én is szeretem a naturizmust, jó dolognak tartom.
A lányom lenne annyira érett, hogy eldöntse akarja e magát mutogatni vagy sem. Abban a korban van, amikor mások teste is érdekli. Semmi gond nincs ezzel. Lefekszik valakivel? Csak hajrá. Érett lány, tudja mit csinál. Óvszert kap a nemi betegségek ellen.
Csodálnám, ha ennyire közel állna a barátaihoz, hogy felfedje magát. Ha lazulni akar meztelen egy csapat fiatallal..Nekem rendben van, csak vigyázzon magára, és egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!