Szülők! Ti hogyan fogadnátok ha megtudnátok, lányotok mások előtt meztelenkedik?
sírjatok csak akkor is így marad. énmeg azt mondom jól teszi.
hallottátok volna nagymamám miket mesélt, ők miket csináltak 16 évesen. kb nem lenne annyi nyomdafesték hogy leírjam.
ma 10:17
Ha a gimis szerelmemről lett volna olyan képem, amin csak az egyik bimbója látszik, már kopottra vertem volna a bránert. Egy teljesen meztelen kép után valószínűleg elvitt volna a mentő kiszáradás miatt. Ne legyünk naivak.
Aztán majd jön a jajj lefotóztak meztelenül és az egész szlovák megmutatták brühühü öngyi leszek.
Pontosan az ilyenek következménye szokott ez lenni. Én valahogy egyiket se tudom sajnálni. Ha ennyi esze van akkor hajrá
Kérdező, azt szólnám, hogy kedves egészségükre... jó, mi anno a hőskorban (bezzeg a mi időnkben:))) még a Velencei tónál éjszakai fürdőztünk meztelenül, és?
Őszintén szólva inkább örülnék neki, hogy a lányom nem egy koravén konzi erkölcscsősz, hanem egy normális fiatal.
Olvastam pár reakciódat kérdező, te miért vagy annyira biztos benne, hogy csak annyit csinál, mint amit állítasz?
Az ilyen lányokat, akik hamar ledobják a ruhát a legkönnyebb kihasználni bármire. Az meg, hogy neked mit mond el, megint egy más dolog.
Ti le szoktatok vetkőzni baráti társaságban és úgy buliztok, lazultok???
Én nem. Szóval szerintem gáz, ha valaki így mutogatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!