Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire tartanátok furcsának...

Mennyire tartanátok furcsának egy nudista családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?

Figyelt kérdés
Anya apa illetve 3 gyermekük, 17 és 10 éves lány,15 éves fiú nyáron sokszor mennek nudista strandra. Leginkább külföldi nyaralások alkalmával, de otthon a kertben is meztelenül napoznak illetve fürdenek a medencéjükben. Egy elég jómódú család intelligens szülőkkel, de számomra nagyon furcsa hogy a gyerekeik előtt meztelenkednek. Egyáltalán ez a gyerekek számára nem megalázó? Nem fogják szégyellni emiatt a testüket?

jan. 20. 13:33
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt: nem tudtam hogy mindent ennyire véresen szó szerint veszel. :D

Másrészt: ha nem akarnák hogy valaki azt a testrészüket IS nézze, akkor nyilván vennének fel valamit ami takarja. De nem teszik, szóval gondolom normális lenne azt a részt IS nézni. Én nem szeretném. Továbbra se magyaráztad meg, hogy számodra ez miért ennyire felháborító tény.

jan. 21. 09:55
 22/51 anonim ***** válasza:
21%

A mondandódat pontosan úgy értettem, ahogyan azt leírtad. Eléggé árulkodó a megfogalmazásod.

Te nemcsak hogy saját magad nem tudsz mit kezdeni egy emberi test látványával, de még másokról is azt feltételezed, hogy ha meztelenül vannak a társaságodban, annak egyetlen oka lehet, mégpedig hogy mutogassák neked a pöcsüket.

Vagyis a perverz gondolataidat még másokra is rávetíted.

Te vagy az, aki (ha hipotetikusan is) kizárod magadat a társaságukból, hiszen ők nem várják el tőled, hogy ugyanúgy ruha nélkül legyél, mint ők, te viszont elvárod, hogy ugyanúgy öltözzenek fel, mint te. Vagyis neked van velük bajod, nem nekik veled.

jan. 21. 10:02
 23/51 anonim ***** válasza:
26%

Amit nem akar az ember “mutogatni”, arra ruhát húz. Ez egyszerű tény, nem vélemény kérdése. :D a muszlimok szerint pl “mutogatom” az arcom mert nem kendőzöm el, ez lényegében így is van. Nem értem mi a gond ezzel.

Nem zárom ki magam semmilyen társaságból, max hozzájuk az otthonukba nem megyek. Van egy haverom akinél a macska a konyhapulton mászkál és beleeszik a készülő kajába, engem ez zavar, szóval nem megyek hozzá vendégségbe, ettől még találkozunk és haverok vagyunk. 🤷‍♀️ nem bonyolítom ennyire túl, ha valami zavar.

jan. 21. 10:09
 24/51 anonim ***** válasza:
26%
De miért nem válaszolod meg, hogy miért zavar téged ha valaki nem vesz részt a hobbidban?
jan. 21. 10:10
 25/51 anonim ***** válasza:
0%

Nem te írtad azt hogy "Barátkoznék, de csak akkor ha felöltöznek"

Vagyis neked van ez a felöltözős hobbid, sőt, másoktól is elvárod, hogy részt vegyenek benne, máskülönben nem vagy hajlandó még baráti viszonyt sem fenntartani.

jan. 21. 10:29
 26/51 anonim ***** válasza:
26%

Nem várom el továbbra se. Felőlem nudizhatnak otthon amennyit csak jól esik. Csak akkor ne várják el hogy menjek hozzájuk. Ettől még lehet baráti/haveri viszony felőlem. Nem bonyolult szerintem. :D

jan. 21. 10:31
 27/51 anonim ***** válasza:
22%
Ki írta azt, hogy elvárnak tőled bármit? Te várod el tőlük, hogy osztozzanak veled a komplexusaidban, máskülönben kivonod magadat a társaságukból. Ez a te döntésed, nem az övék.
jan. 21. 10:33
 28/51 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem írta, én írtam.

“ osztozzanak veled a komplexusaidban” - semmilyen komplexusom nincs, akkor se ha a fejed tetejére àllsz.

“ máskülönben kivonod magadat a társaságukból” - nem tudom, hányszor írjam még le, hogy nem így van. :D továbbra is kitalációkkal támadsz

jan. 21. 10:45
 29/51 anonim ***** válasza:
0%

Kitaláció? Nem te írtad ezt is?: "Felőlem nudizhatnak otthon amennyit csak jól esik. Csak akkor ne várják el hogy menjek hozzájuk." – vagyis amikor nem úgy vannak felöltözve, ahogyan te elvárod, akkor nem tartózkodsz a társaságukban, ez pedig a te döntésed, vagyis kivonod magadat a társaságukból, amikor ruhátlanok. Ők elviselnének téged felöltözve, te viszont nem viseled el őket meztelenül.

Aki egy ember látványát nem tudja elviselni, az komplexusos. Ilyen nincs a természetben, hogy élőlények nem viselik el saját fajtársaik látványát. Ez a komplexus a családi és társadalmi elvárások mentén kulturálisan bevésett gátlás. A fejed tetejére is állhatsz, ez akkor is így van.

jan. 21. 11:36
 30/51 anonim ***** válasza:
85%

Mi lenne ha privátban veszekednétek és ide a kérdésre válaszolnátok csak? 😀

Én szoktam nudizni, van hogy idegenekkel ott beszélgetek is. Így igen, barátkoznék ilyen érdeklődésű emberekkel.

jan. 21. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!