Mennyire tartanátok furcsának egy nudista családot?Barátkoznátok velük ha kiderülne róluk?
Én aztán senkitől nem várok el semmit, felőlem azt csinál amit akar, de akkor ők ne várják el hogy menjek nézegetni a pöcsüket. 🤷♀️ nem komplexus, csak nem vagyok rá kíváncsi.
Csűrheted-csavarhatod akárhogy, akkor se vagyok kívàncsi mások pucérkodására, és szerintem minden jogom megvan ehhez 😊
Jaja, nyilván mindenki szembejön az autópályán, természetesen aki az elmúlt párezer év társadalmi normáit követi az komplexusos, akinek meg “szenvedés” egy gatyát húzni társaságban azok a normálisak. Igen. Így van. Biztosan. 🙃
Miért zavar téged ennyire, ha valaki nem szeretne részt venni a hobbidban?
Ha te egy ember láttán csak a pöcsét tudod nézegetni, ezért függsz a takargatástól, akkor neked van hobbid
:-D
Sehol nem írtam, hogy CSAK azt tudom nézegetni egy ember láttán. Most kitalációk miatt akarsz veszekedni velem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!