Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha iskolai lövöldözés történik...

Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?

Figyelt kérdés

Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)

Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.

Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.

2018. jan. 7. 19:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 anonim ***** válasza:
17%
Talán cigány rajongó vagy?
2018. jan. 9. 19:23
 82/149 anonim ***** válasza:
11%
Olyan csodás ez az oldal lepontozák azt akinek igaza van és a sok f'szfejt meg felpontozzák akiknek sose volt részük ilyenben mint az a patkány aki itt osztogatja hogy ki lehet a "normális" emberek köt undorító! A mészárlásba kezd az valószinű egész életében többet szenvedett mint a "áldozatok" nyomorult családja akik meg is érdemlik ha ilyen hülye kölyköt nevelnek!
2018. jan. 9. 23:03
 83/149 anonim ***** válasza:
80%

82#

Neked nem gyógyszer, hanem egy komplett lobotómia kéne. Komolyan, az ilyen emberek miért nincsenek bezárva egy diliházba. Szabadon hagyják járkálni az ilyen állatokat, aztán csodálkoznak, hogy egyre több a gyilkosság. Stadionok helyett inkább szűrővizsgálatokra kéne költeni és akinél megállapítják, hogy erőszakos és közveszélyes azt be kéne vitetni kényszer gyógykezelésre. Hihetetlen, hogy szabcadon van egy olyan ember, aki isteníti azokat akik tömeggyilkosságot rendeztek azért, mert nyomorult lúzerek voltak.

2018. jan. 10. 06:58
 84/149 anonim ***** válasza:
87%

,,Hihetetlen, hogy szabcadon van egy olyan ember, aki isteníti azokat akik tömeggyilkosságot rendeztek azért, mert nyomorult lúzerek voltak."

Nyomorult lúzerek? Na, pontosan az ilyenek miatt megy a vérontás! Egy ilyen beszólástól (jobb esetben) még senki sem kezd gyilkolni. De ha éveken át kapja a hasonszőrű zrikát, az bizony eléggé személyiség-deformáló erejű, erről pedig nagyobb részt igenis a zaklatók tehetnek. A gyilkosság nyilván nem megoldás, mert azzal a sértett csak a saját szabadságát fosztja meg magától. Ellenben némi elégtétel mindenképpen kell, én sokkal inkább életfogytiglani börtönbüntetéssel szankcionálnám az iskolai (vagy akármilyen) zaklatásokat, meg is indoklom, hogy miért. Azért, mert ezek a cseszegetések egy életre meg tudnak nyomorítani egy embert, és ha már azok a férgek (ez a legszebb jelző, amit az ilyen önkéntes nagymenőkre lehet aggatni) ekkora szenvedést okoztak, viseljék a következményeket, hadd szenvedjenek ők is. A gond az, hogy nincsenek ezek a dolgok komolyan véve, ha bemész egy ilyennel a rendőrségre, körbe vagy röhögve vagy csak annyival elintézi, hogy nyugodj meg. A tanárok meg az igazgatók is kb. ugyanígy tesznek rá. A legsúlyosabb helyzet akkor van, ha az ember még a rokonságára sem számíthat. Engem 15 éven át inzultáltak, sértegettek, zaklattak, igaz ,,csak" lelki abúzus ért. Visszaszóltam ugyan, de egy ember tizenakárhány ellen nem megy sokra, csak kiröhögtek. És akkor ez majdnem minden egyes nap megtörtént (voltak időszakok, amikor hónapokra alábbhagytak, de azután ugyanolyan intenzitással folytatódtak tovább). Az én lényem is gyökeres változásokon ment át ennek hatására. Ha meglátok ovisokat/tizenéveseket az utcán, boltban, bárhol, összeszorul a gyomrom, mert a pocsék gyermekkoromat juttatják eszembe. Egyébként a mai napig olyan külsőm van, ami miatt néha-néha mai napig kapom a beszólásokat a kis taknyoktól, de megpróbálom elengedni a fülem mellett és sétálok tovább, mert tudom, hogy kicsi az esély arra, hogy újra beléjük futok, hiszen nem vagyok már iskolás. Tény, rosszul esnek ezek, és csak újra és újra feltépi a lelki sebeimet. Az iszonyatos mennyiségű elszenvedett kötözködésnek köszönhetően teljesen alkalmatlan lettem az életre, mindenhol kicsinálnak. Ha próbálom megvédeni magam, mit sem ér, ki vagyok röhögve. Arról meg már álmodni sem merek, hogy nekem valaha is családom lesz. Nem tudom elképzelni magam egy párkapcsolatban, ha meg esetleg belém szeretne egy lány (ami szinte lehetetlen), akkor is azon rágódnék, hogy most szivat-e vagy sem. Ezt a deformitásomat semmi sem hozza helyre, egy örök, vérző seb, még var sem lehet belőle, mert nem érkezik addig az állapotig eljutni, belepiszkálnak mindig. Emberek, figyeljünk egymásra!

22/F

2018. jan. 10. 08:00
 85/149 anonim ***** válasza:
17%
Mert te aztán nagy ember vagy! Mire vagy olyan büszke hogy át tudtad hülyéskedni meg piálni az éveket meg össze szedtél magadnak egy k'rvát? Szerintem a r'bancod testvére se a tv miatt lett ideges hanem azért amilyen undorító nagypofájú stílusod van!
2018. jan. 10. 15:10
 86/149 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti hozzászólóval egyetértek..bocsi,de nem bírom ki,hogy ne reagáljak annak a válaszolónak a kommentjére,aki azt írta hogy "nyomorult lúzer".

Az bullying-ot tényleg BÜNTETNI kellene,akár életfogytiglannal is. Ahányszor hallom,hogy a bullying miatt megölték a zaklatót,valamiért egyáltalán nem tudom sajnálni az "áldozatot"(akit megöltek),akár bunkóság,akár nem.

Oké,engem is piszkáltak általánosban,aminek az lett a vége,hogy depresszióval diagnosztizáltak(senkit nem öltem meg,mielőtt bárki azt hinné)/miután bevittek a pszichiátriára öngyilkossági kísérlet miatt/.

És az a röhejes,hogy amíg a piszkált legjobb esetben önbizalomhiányosként,legrosszabb esetben gyilkos-vagy öngyilkosként kerül ki a bajból,addig a bántalmazó megússza következmények nélkül azt,hogy egy eredetileg mentálisan teljesen egészséges ember önbizalmát tönkretette. Naponta lesznek pont az ilyen selejtek miatt öngyilkosok a "nyomorult lúzerek"..ritkább esetben pedig lelövi a bántalmazóját.

Azért ilyenkor már el kellene gondolkozni,hogy vajon miért nyírja ki valaki az osztály/diáktársait...

2018. jan. 10. 17:29
 87/149 A kérdező kommentje:
Kicsit tényleg röhejes ez az értékelősdi...bárki aki nem a többséggel ért egyet,le kell értékelni.. Szerintem a 84-es normális stílusban válaszolt..
2018. jan. 10. 17:47
 88/149 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, ne törődj velük. Ez a gyakori. A jó válasz le van húzva, a trollkodás dívik itt, az kap jó értékelést.
2018. jan. 10. 18:46
 89/149 anonim ***** válasza:
32%
Azért nagyon sokan vagyunk olyanok is, akik a sok sérelem ellenére képesek voltunk/vagyunk talpra állni és nem válunk agresszív állattá. Szóval ne versengjünk már, hogy ki szenvedett többet. Akiből gyilkos lesz, abban eleve ott egy hajlam, ami robban, ha élesítik. Ez persze nem látszik elsőre, éppen ezért nehéz megelőzni, de a tragédiáig vannak előjelek, és meg lehetne előzni, ha időben lép valaki, akinek ehhez jogosultsága is van.
2018. jan. 10. 18:50
 90/149 anonim ***** válasza:
42%
Jah akkor mindenkit csukjanak le akivel k'baszot az élet?
2018. jan. 10. 18:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!