Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a
lövöldözőt ítéli el mindenki?
Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
Az empátiamegvan bennem, de csak olyanokat sajnálok és olyanoknak segítek akik megérdemlik. Te nem teszel magadért semmit, csak sajnáltatni tudod magad, tehát te nem érdemled meg a segítséget. Majd ha felkelsz, nem viselkedsz úgy mint egy sértett óvodás és nem rendezel hisztiket akkor majd lesz aki segítsen neked. Ha te magad nem veszed a fáradtságot, hogy felkelj a mocsokból akkor másoktól se várd el a segítséget.
2018. jan. 11. 15:49
112/149 anonim válasza:
Mindegy nem is törődök inkább evel a nyomorult társaságal elég volt a gyakoriból nem is foglalkozok vele inkább el'szot oldal
2018. jan. 12. 21:59
113/149 anonim válasza:
Én nem vagyok mélyen soha nem voltam még ilyen felszabadult és gátlástalan!
2018. jan. 13. 00:22
114/149 anonim válasza:
Milyen érdekes. Dávidkát kiközösítik az óvodában, kiközösítik az általánosban, kiközösítik a gimiben, de még az interneten is mindenki utálja. Ez biztosan csak valami véletlen, biztosan nem azért van mert undorító a személyisége és minden megnyilvánulása hányingerkeltő...
2018. jan. 13. 08:02
115/149 anonim válasza:
Hogy mi? Mindegy nem érek rá a pincébe még operálnom kell..
2018. jan. 13. 18:41
116/149 anonim válasza:
#114 Te direkt húzod az agyát ennek a srácnak, szerintem inkább te vagy a hányingerkeltő!
2018. jan. 13. 18:46
117/149 anonim válasza:
Én elítélem a gyilkost, de azért valahányszor híre megy egy ilyen iskolai lövöldözésnek, titkon azt remélem, most az iskolai zaklatók kicsit visszafogják magukat, és talán eggyel kevesebb Amanda Todd hal meg, eggyel kevesebb olyan embernek cseszik szét az életét, mint a 84-es válaszoló...
Te meg ne add fel, 84-es, meg lehet találni a szépet az életben. Egy pszichológus sokat segíthet.
2018. jan. 30. 08:23
118/149 anonim válasza:
Nyilván az elítélendő, ha bárki megöl bárkit is.
De ha mondjuk csak azokat öli meg, akik zaklatták folyamatosan, akkor azt mondom, hogy meg is érdemlik. Attól függetlenül, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ahogy írták már mások is, valami visszatartó erejének kéne lennie, de nem nagyon látszik, hogy van.
Viszont akiket ártatlanul ölt meg, nem tehetnek semmiről, mégis meg kellett halniuk.
2018. febr. 15. 10:21
119/149 anonim válasza:
Keressen rá mindenki a bestgore liveleak crazyshit.com oldalakra írjátok be azt hogy bullying nagyon megfogtok lepődni.Nézze meg mindenki a benx a robbanékony tinédzser eden lake a másik én a bosszúvágy filmeket meg az osztály című 2007-es észt film drámát végre valahára rájövünk arra hogy miért történnek ilyen esetek.26/f Amúgy engem is mindig bántalmaztak én mindig legalább heti egyszer kétszer hajat mosok kit érdekel a divat a divat a hülyéknek való amúgy meg engem mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt fru frum volt akkor abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt fru fru nélkül mert épp le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszúra hosszúra egyenes vállig érő dús hajam van volt már hát közepig érő is 2008-2009-es tanévben 3-dik gimis koromban tehát az általános iskolában meg a gimiben megállás nélkül osztálytársaim az évfolyamtársaim illetve más osztályokból való kötekedő bunkó nagypofájú emberek meg a bunkó szüleim is minden egyes áldott nap szóvá teszik a nagyanyámról nem is beszélve sose értetem miért piszkálnak csöndes vissza huzockodó srác vagyok mindig piszkáltak rohadtul idegesített de nem vágattam le a hajam mert én így érzem jól magam a bőrömben minden zenét meghallgatok de a legközelebb a rock és metál zene áll legközelebb hozzám az istenért sem vágatnám le rövidre a hajam amúgy meg mindenki sokkal jobban néz ki fél hosszú hajjal hosszú hajjal raszta hajjal csikófarokba összekötött hajjal frufruval hátra fésült hajjal mint kopasz pár mm-es hajjal rövid zselézett tüsi hajjal.Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen növeszd vissza aki meg bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtan húzz be neki üss állj ki magadért ne tűrd nem szabad hagyni egy lány aki meg nem fogadja el a hajad azt szard le nagy ívben.26/f metalhead
2018. febr. 15. 10:49
120/149 anonim válasza:
Nyilván az elítélendő, ha bárki megöl bárkit is.
De ha mondjuk csak azokat öli meg, akik zaklatták folyamatosan, akkor azt mondom, hogy meg is érdemlik. Attól függetlenül, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ahogy írták már mások is, valami visszatartó erejének kéne lennie, de nem nagyon látszik, hogy van.
Viszont akiket ártatlanul ölt meg, nem tehetnek semmiről, mégis meg kellett halniuk.Ezzel viszont teljesen egyetértek előző kommentelő. 26/f metalhead
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!