Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
Meg mindig csak hapogsz. Probalsz visszavagni valamivel, de a temaban sajnos nem tudsz. Nincs igazad es hiaba vannak masok veled egy velemenyem attol meg nem is lesz. Max tobben tevedtek ennyi az egesz.
Az osszes ilyen iskolai lovoldozorol kiderult, hogy komoly elmebajban szenved. Normalis ember a helyen tudja kezelni ezeket a szivatasokat es talal masik megoldast ahelyett, hogy kiloccsantja olyan kolkok agyat, akiknek a legnagyobb bunje veluk szemben az, hogy aznap epp a fegyver csove ele kerultek.
Nah hitegesd magad tovabb es furodj az ostobasagodban, sok sikert. Te kis “kulonc”.
Az a baj pajti, hogy hebegsz itt a tanulasrol, de a tagolatlan mondataid es a 6evesek szintjen megragadt szokincsed azt sugallja, hogy kozod nincs hozza. Igy eleg nehez komolyan venni az erveidet, amik amugy is elegge egyszeruek es butuskak. Egyszeruen eredendoen rosszul latod a helyzetet es keptelen vagy feldolgozni az informaciot.
Remelem meg mindig az iskolapadot koptatod, mert igy elegge meg fogod neheziteni magadnak az eletet es errol nem a “menok” tehetnek, hanem te magad.
"érettségije 3-as 4-esel már elvégzett egy targonca tanfolyamot 4-esel egy pék tanfolyamot 3-asal"
"Tudjátok én nem szórakozni megyek egy iskolába hanem tanulni kell én is utáltam de legalább tanultam"
Most akkor melyik állításodban hazudtál? Aki tanul az nem pék lesz hármassal, meg nem targoncás...
Ennek a hazug embernek van érettségije ennek a hazug embernek van pék illetve targonca vezető tanfolyama ennek a hazug embernek van jogosítványa.A munka nem szégyen a tanulás nem szégyen mások zrikálása annál inkább.Az iskola vagányaira jellemző hogy rossz neveltetésben részesül vagy neveltetés teljes hiánya vagy szimplán rossz társaságba kerül azt hiszik így kell viselkedni. Bebizonyították. A megfélemlítés hatásai az áldozatra.A megfélemlítés magányosságot, depressziót, szorongást okozhat, alacsony önértékeléshez és a betegségek iránti nagyobb fogékonysághoz vezethet.Az amerikai Állami Törvényhozás Országos Tanácsa így fogalmazott:
Egy 2002-ben az USA titkosszolgálata által kiadott jelentés arra a következtetésre jutott, hogy a megfélemlítés lényeges szerepet játszott számos iskolai lövöldözésben, és lépéseket kell tenni a megfélemlítő viselkedés kiküszöbölésére.Szoros kapcsolat áll fenn a megfélemlítés és az öngyilkosság között.A megfélemlítés évről évre számos öngyilkossághoz vezet. Egy becslés szerint évente csupán az Egyesült Királyságban 15-25 gyerek oltja ki az életét emiatt.A megfélemlítő személy jellemzői erős igényük van mások irányítására, a fölöttük való uralkodásra, dominanciára.Más tanulmányok azt mutatták ki, hogy irigység és sértettség is lehet az ilyenfajta magatartás motívuma.A megfélemlítő személyek önértékelésének kutatása ellentmondó eredményeket hozott. Míg némelyek közülük arrogánsok és nárcisztikusak, másoknál ez a viselkedés a szégyen vagy a szorongás leplezését szolgálhatja, vagy pedig önértékelésük javítását: a bántalmazó ilyenkor mások lealacsonyításából, megalázásából merít erőt.A megfélemlítő személyek azért is viselkedhetnek így, mert korábban maguk is ennek áldozatai voltak.Azt is bizonyították, hogy a megfélemlítő személyek jóval nagyobb eséllyel kerülnek később börtönbe.Forrás Wikipédia. Ha lenne kellő összetartás az emberekben, akkor az ilyen kötekedőket félholtra vernék, aztán biztos nem kötekednének. Szerintem sok ilyennél elég lenne a kiközösítés is, hogy visszaállítsonak magukon 2-3 fokozatot. De hát sajnos az összetartó közösség manapság már "fehér holló".:( Én elítélem az iskolai agressziót de elítélem az ámokfutót is. Az lenne a megoldás a szimplán kiközösítenék őket akkor végre ahelyett hogy mindig a másikkal van elfoglalva inkább végre elkezdenének tanulni.Az iskolába azért járunk hogy tanuljunk mindenki utál tanulni van egy olyan sanda gyanúm te is utáltál sőt rengetegen utálnak de legalább tanultam.A munkahelyre azért járunk mert dolgozni szintén sokan utálnak dolgozni mégis dolgozni kell.Ez az élet törvénye.Az iskola után a munka világa várja az embert.De ha nem szeretsz se tanulni se dolgozni akkor sportolj vagy zenélj.Manapság elég nehéz elhelyezkedni főleg ha fiatal vagy pályakezdő vagy.Manapság az érettségi már nagyon alap dolog már diplomával is nehéz elhelyezkedni pláne érettségi meg diploma nélkül ismerek sok olyan embert aki nem a szakmájában dolgozik.Valakinek az anyagi helyzete nem engedi hogy egy jó menő állást kapjon megint valakit pont itt akar elhelyezkedni mert ez érdekli valaki pedig itt kap állást.Nem kell lenézni a kétkezi munkást valamiből meg kell élnie nem mindenki lehet orvos ügyvéd vezető beosztású. Visszatérve van egy haverom akinek érettségije van diplomája van informatikus a szakmája de csak Pesten kapott takarítói állást.Van egy rokonom aki dolgozott valami gyárban diplomája van és a főnökével nem jöttek ki egymással a főnöke folyton szívatta megunta végre tett egy csípős megjegyzést a hülye a főnökének kirúgták azóta egy tanyán dolgozik állattartásból tartja el családját.Amúgy rájöttem valamire hogy az iskola vagányai illetve akik szidtak kapaszkodj meg amit most írni fogok súlyos szeretet hiányban szenvednek.Most akármennyire tagadod akármennyire szidsz ez az igazság a szeretet hiány áll a dolgok hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!