Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
106#
Hiába mondassz ennek bármit, már túl mélyen van. Megszokta, hogy ilyen az élete és mostmár boldogan lubickol a híg sz_rban. Feljön ide sajnáltatni magát, gyűlölködni, meg gyilkosságokat tervezgetni és neki így teljes az élete. Én már csak aztremélem, hogy amikor majdrájön, hogy ez nem élet amit ő él, akkor csak magában tesz majd kárt és nem megy ki ő is gyilkolászni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!