Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha iskolai lövöldözés történik...

Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?

Figyelt kérdés

Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)

Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.

Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.

2018. jan. 7. 19:28
 101/149 anonim ***** válasza:
34%
Már teljesen mindegy az vagyok
2018. jan. 10. 20:21
 102/149 anonim ***** válasza:
88%
Pedig némi segítséggel simán segíthetnél saját magadon, ahelyett, hogy másokkal való kics*széssel gondolkoznál.
2018. jan. 10. 20:24
 103/149 anonim ***** válasza:
34%
legutóbb amikor "szakembernél" voltam a szeerelmről meg a karácsonyról fagatott..pszichiáterben annyi volt a jó hogy gyógyszert adott a kényszerbetegségre..
2018. jan. 10. 21:36
 104/149 anonim ***** válasza:
87%
A pszichiáter gyógyszert ad, a pszichológus meg elbeszélget veled és kezeli a lelki oldalát, de nem ad gyógyszert. A kettőt együtt kellene alkalmazni, sajnos a legtöbb esetben ez nem történik meg.
2018. jan. 10. 21:38
 105/149 anonim ***** válasza:
11%
Nem járok hozzá csak a gyógyszert iratok már hogy ne kínozzon a kényszer annyira..legalább tudok aludni
2018. jan. 10. 21:39
 106/149 anonim ***** válasza:
92%
Akkor esetleg próbálj ki egy pszichológust is, hátha segítene. Figyelj, én nem azért mondom, hogy itt nyaggassalak, neked lenne jobb, nekem aztán mindegy, hiszen nem ismerlek, lehet, hogy az életben soha nem futunk össze. De van a családomban pszichés beteg, és tudom, hogy milyen, viszont mellette állunk és segítjük, ő is kap gyógyszert, igaz, pszichológushoz még nem ment el, de egyelőre ezt mi, a család próbáljuk valahogyan pótolni, és úgy néz ki, eddig sikerrel, csak ez nagyon munkás dolog. Én sokat olvastam utána, sokat próbálkoztam, és úgy néz ki, jó irányba halad, de a legtöbben azt sem tudják, hogyan kezdjenek neki. Én azt mondom, ha nincs ilyen családtagod, akkor nem ciki elmenni olyanhoz, akinek ez a szakmája.
2018. jan. 10. 21:43
 107/149 anonim ***** válasza:
34%
Akihez voltam mondta a hülye dumáját hogy "a szerelem fontos kamaszkorban" ja persze ne is azzal foglalkozon amiért ottvagyok csak alkalmanként kérdezgeti hogy "szerelem" arcba szerelmeskedtem volna egy idő után..még kiskoromba a retek belerángatott egy csoporterápiába ahol mindenki 'Kö"ög volt velem de az pszichológus létére aki elvileg ismeri az emberek gondolkodás módját elhiszi a hazugságokat hogy "csak ő nem jön oda hozzánk" amikor oda mentem meg játssza az eszét de z ilyet nem ismeri fel a nyomorult..kbaszot naív és álomvilágban él..
2018. jan. 10. 22:24
 108/149 anonim ***** válasza:
87%
Jó, akkor ahogy az orvosi rendelőben mondani szokás, "jöhet a következő"... De egyébként meg te is olvashatsz a témában, még az is lehet, hogy míg ezek után mászkálsz meg tudod gyógyítani magad.
2018. jan. 10. 22:36
 109/149 anonim ***** válasza:
69%

106#

Hiába mondassz ennek bármit, már túl mélyen van. Megszokta, hogy ilyen az élete és mostmár boldogan lubickol a híg sz_rban. Feljön ide sajnáltatni magát, gyűlölködni, meg gyilkosságokat tervezgetni és neki így teljes az élete. Én már csak aztremélem, hogy amikor majdrájön, hogy ez nem élet amit ő él, akkor csak magában tesz majd kárt és nem megy ki ő is gyilkolászni

2018. jan. 11. 06:47
 110/149 anonim ***** válasza:
10%
Olyan jó nézni hogy aggódsz embertársaidért,az empátiád felmelegíti a lelkecském :) vigyázzni kell ám a közelenenségekel akik "nyomorult lúzerek" voltak mert te nagy ember vagy
2018. jan. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!