Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a
lövöldözőt ítéli el mindenki?
Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
Jah bestgoron sokk olyan videó van ahol többen aláznak és vernek valakit,össze köpködik fojtogassák stb...oszt ne legyen az ember gyilkos miután megkínozták
2018. febr. 15. 12:34
122/149 anonim válasza:
Mellesleg tök aktuális téma Floridában megint iskolai lövöldözés volt
2018. febr. 15. 14:48
123/149 anonim válasza:
Mindenkit szivattak az iskolaban, de aki igy reagal az elmebeteg. Nem kell mentegetozni, hogy mi elozte meg vagy hasonlok. Kiallhat magaert az ember ugy is, hogy nem lo halomra egy csomo artatlan gyereket kozben.
2018. márc. 3. 22:04
124/149 anonim válasza:
Miért lenne valaki azért elmebeteg mert megunja azt folyton szívatják?Miért kell valakit kipécézni és onnantól kezdve megállás nélkül éveken keresztül félelemben tartani?Miért kell valakit piszkálni?Mi értelme van annak hogy éveken át terrorban tartanak egy bizonyos embert vagy egy kisebb csoportot.Egyáltalán miért kell valakit piszkálni?Miért nem lehet mindenkit el fogadni olyannak amilyen?Mit akarnak ezzel az úgynevezett menő arcok bebizonyítani?Miért nem sportolnak miért nem hallgatnak zenét vagy valami ilyesmi ez mind elkerülhető lenne ha valakit nem zaklatnának piszkálnának folyton?Miért jó az iszunk bulizunk cigizünk szexszelünk fűvel fával most ez leginkább az ilyen menő arcoktól kérdem pont ilyen menő arcokból lesznek később a betörők tolvajok gyilkosok pedofilok asszonyverő férjek lányok esetében pedig a prostik.Aki meg nem tartozik ebbe a gusztustalan primitív táborba azt elkezdik szívatni komolyan itt tartunk emberek hogy ezeket a semmirekellő idióta menő arcokat védjük tiszta szégyen.Oké nyilván elítélendő amit a srác tett de akkor sincsenek szavak. 26/F
2018. márc. 7. 13:55
125/149 anonim válasza:
Miert lenne valaki elmebeteg, ha csak agyonlovi tobb tucat artatlan iskolatarsat? Miert nem fogadjuk el az eletkeptelenseget, mikozben fujunk a sarokbol azokra akik sokkal talpraesettebbek nalunk?
124. valaszolo neked is inkabb orvosi segitseg kene internet elofizetes helyett.
2018. márc. 8. 11:56
126/149 anonim válasza:
Kezdjük el onnan hogy miért lenne valaki ártatlan mert valakik szívatnak egy egyént vagy kisebb csoportot?Miért lenne valaki életképtelen csak azért mert nem követi ezt a drogozunk iszunk nem tanulunk szexszelünk mindenkivel típusú felfogást?Miért kellene nekem orvosi segítség mert el mondtam a véleményem ezekről az idiótákról?Te határozod meg ezeket tudtommal manapság már szinte mindenkinek van internetje ez miért baj vagy ezt te döntöd el?Vagy te is ezek közé az idiótákhoz tartozol?Inkább legyen valaki csöndes de legalább tanul nem hazudik nem lop meg ilyenek?Ez miért is baj?Akkor ezek szerint az teljesen természetes dolog hogy szemétkedünk gyengébbekkel/betegebbel/csöndesebbel/különcebbel/elvontabbal ezek a menő arcok azok becsületes jó emberek akik lopnak csalnak hazudnak.Ezek szerint ezek az emberek jók akik lopnak csalnak hazudnak ezért tisztelni kell nem igaz?Remélem nem gondoltad komolyan?
2018. márc. 8. 13:10
127/149 anonim válasza:
Szerinted csak szivato es szivatott van? Szerinted csak azokat lovik agyon akik szekaltak az elmebeteget? Szoval aki nem egy sarokban gubbasztva sirja tele a netet a hulyesegevel, az egybol masok veret szivja?
2018. márc. 8. 13:32
128/149 anonim válasza:
Látom te vagy az aki azt hiszi mindig mindenkinél mindig mindent sokkal jobban tud. Te vagy az a személy aki másokat megfélemlít kioktat másokat pontosan a hozzád hasonló személyeket ki nem állhatom mikor már mindenki ellened érvel még mindig fújod az igazat amikor nem is értesz hozzá ez mind azért van mert túl arrogáns beképzelt ember mindenki utálja a fajtádat csak muszályból elviselni téged mert agresszióval tartasz másokat sakkban.Ne hogy azt hidd hogy ettől leszel valaki ne hogy azt hidd hogy te egy jó ember mert nem vagy az.Inkább szégyeld el magad.
2018. márc. 8. 16:00
129/149 anonim válasza:
Miert nem valaszolsz a kerdesekre a szemelyeskedes helyett?
2018. márc. 8. 16:17
130/149 anonim válasza:
Én nem személyeskedtem te kezdted el fejezd már be végre elmondtam a véleményemet lépj tovább unalmas vagy már.Nem fogod fel abszolut nincs igazad.Már rég nem foalalkozok veled de ezek szerint neked fáj az igazság az hogy sokan ki nem állhatják azt hogy másokat kioktatsz lekezelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!