Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
70#
Látod? Még a bogyókkal is egy agresszív állat vagy, gondold el mi lenne nélkülük.
És az ilyenek szabadon járkálnak a normális emberek között...
73#
Nem az antidepesszáns a baj, hanem az, hogy valaki mentális betegséggel küzd és mégsem kezelteti magát/ellenkezik ha kezeltetni akarják.
A dávid azon van most felháborodva, hogy én egyetértettem azzal, hogy őt pszihiáterhez küldték azért mert agresszív volt.
76#
Ez igaz, de viktor nem fog bekattanni és vérengzést rendezni
"Én se kezdenék ha"
Látod, erről beszéltem. Te lehetséges forgatókönyvnek tekinted azt, hogy vérengzésbe kezdj. A magafajtákat én egy életre bezáratnám egyedül, egy üres sötét szobába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!