Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a lövöldözőt ítéli el mindenki?
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
Tudod mi a vicces?
Akik régebben ártottak neked, már az arcodra se emlékeznek, nem foglalkoznak veled, ellenben veled, aki most is remegsz azért, hogy tehess valamit bosszúból. Ez nem egészséges.
A megnyilvánulásaid alapján neked tényleg nem ártana egy szakember, akivel beszélhetsz a problémádról, mert az van.
Nem teszi ez őt semmivé, csak értelmessé.
Történtek vele rossz dolgok, de feláll, és továbbfolytatja az életét, hogy az csak jobb legyen.
De te mit érnél el valami gyerekes bosszúval? Hogy másnak is rossz legyen? Ezzel csak egy megkeseredett ember leszel, ha már nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!